Παίξτε το Cut the rope στο διαδίκτυο μέσα από τον browser σας! - iefimerida.gr

Παίξτε το Cut the rope στο διαδίκτυο μέσα από τον browser σας!

Παίξτε το πασίγνωστο Cut the rope στο διαδίκτυο μέσα από τον browser σας!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις του "Cut the Rope", του δημοφιλούς παιχνιδιού του iPhone που πλέον είναι διαθέσιμο δωρεάν στα PCs και μάλιστα παίζεται μέσα από browser.

Η εταιρεία που κατασκεύασε το παιχνίδι, η ZeptoLab, κυκλοφόρησε μια νέα web έκδοση του Cut the rope αποκλειστικά για browsers καθε είδους, αρκεί να είναι τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι ανεξάρτητα του αν έχετε Explorer 9, Firefox 9 ή Chrome 14, μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι μια και είναι γραμμένο σε μια νέα «ανοικτή» τεχνολογία, την HTML 5, που υπόσχεται να βάλει τέλος στα flash παιχνίδια που είναι μεν όμορφα αλλά χρειάζονται ειδικό player για να παίξουν και απαιτούν πολλούς πόρους από το σύστημα του χρήστη.

Για να πετύχουν τη μεταφορά του Cut the rope στο διαδίκτυο, οι προγραμματιστές της Zeptolab χρησιμοποίησαν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας HTML5: γραφικά σε καμβά, ήχο και βίντεο μέσα από τον browser, και εκτεταμένη χρήση CSS3.

Παίξτε το παιχνίδι εδώ:

http://www.cuttherope.ie

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ