Κουλούρης: Δεν συμμετείχα στο έγκλημα που έκανε ο Γιώργος και η βρωμοπαρέα του - iefimerida.gr

Κουλούρης: Δεν συμμετείχα στο έγκλημα που έκανε ο Γιώργος και η βρωμοπαρέα του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μηνύσεις και οι αγωγές θα πέσουν σαν το χαλάζι, προανήγγειλε ο Κίμων Κουλούρης υποστηρίζοντας ότι ακούστηκαν και γράφτηκαν τερατώδη ψέμματα σε βάρος του με αφορμή την υπόθεση της σύλληψής του από την αστυνομία το περασμένο Σάββατο.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «9», ο πρώην υπουργός επιτέθηκε ξανά με ιδιαίτερη σφοδρότητα κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή για τον οποίο είπε ότι «έχει το κόμπλεξ του ευεργετηθέντα». Το έκανε αυτό, υποστήριξε, γιατί αρνήθηκα να συμπαραταχθώ μαζί του στην υποστήριξη του Γιώργου Παπανδρέου, μετά τη διαγραφή μου το 2007.

«Δεν συμμετείχα εγώ στο έγκλημα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου με μια βρωμοπαρέα που μάζεψε, οι Παπουτσήδες, οι Καρχιμάκηδες κ.λπ. στη διάλυση του τόπου της κοινωνίας και της παράταξης. Πριν από 5 χρόνια είπα στον ελληνικό λαό, αλίμονο αν βρεθεί ο τόπος στα χέρια αυτών των τύπων και καταστράφηκε η χώρα μου.»

«Μέχρι τώρα μιλούσαν τα ποντίκια, από εδώ και πέρα θα μιλάει η Δικαιοσύνη και η δύναμη του Κουλούρη», είπε και συμπλήρωσε ότι ο πατέρας του αστυνομικού που δήλωσε ότι «του σκότωσα το παιδί του» και όσοι βρήκαν αφορμή να τον πλήξουν θα τον βρουν απέναντί τους.

Τέλος, ο κ. Κουλούρης ανακοίνωσε ότι επισκέφθηκε αυτοβούλως την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ελένη Ράικου, ζήτησε συγνώμη για τα όσα έκανε και διέψευσε κατηγορηματικά ότι είχε λήξει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου. Σε ότι αφορά το δίπλωμά του είπε ότι δεν το γνώριζε καθώς τόσα χρόνια δεν οδηγούσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ