Κρίσιμες ώρες για την αστρολόγο Βιργινία Λεούση -Δέκατη ημέρα στη ΜΕΘ - iefimerida.gr

Κρίσιμες ώρες για την αστρολόγο Βιργινία Λεούση -Δέκατη ημέρα στη ΜΕΘ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δέκατη ημέρα βρίσκεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η αστρολόγος, Βιργινία Λεούση, έπειτα από ανακοπή καρδιά που υπέστη.

Να σημειωθεί πως η κυρία Λεούση υπεβλήθη σε τεχνικές αναζωογόνησης και επανήλθε, ενώ υποβλήθηκε και σε μαγνητική τομογραφία με τα αποτελέσματα να είναι ενθαρρυντικά.

Σύμφωνα με το νεότερο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η γνωστή αστρολόγος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ενώ πρόκειται αύριο να υποβληθεί σε επαναληπτική μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου προκειμένου να διαπιστωθεί αν το οίδημα που της έχει παρουσιαστεί έχει υποχωρήσει με τις κορτιζόνες και τη φαρμακευτική αγωγή που της έχει χορηγηθεί.

Η αστρολόγος βρισκόταν στο σπίτι της στον Πειραιά μαζί με τον σύζυγό της Μιχάλη Σεβαστό και έναν φίλο τους, όταν και υπέστη ανακοπή. Ωστόσο, νωρίτερα εκείνη την ημέρα είχε καταναλώσει κοκτέιλ αναλγητικών σε συνδυασμό με αντιβίωση που λάμβανε για να υποχωρήσουν το συντομότερο ο βήχας και η οργανική εξάντληση που ένιωθε από ένα βαρύ κρύωμα που την ταλαιπωρούσε. Αργότερα, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία με έντονη δύσπνοια και τον λαιμό της να είναι πρησμένος ενώ δεν μπορούσε να αναπνεύσει με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βιργινία Λεούση ΜΕΘ ανακοπή καρδιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ