Και πολύ άντεξε το Playboy -Το γυμνό επιστρέφει στις σελίδες του [εικόνα] - iefimerida.gr

Και πολύ άντεξε το Playboy -Το γυμνό επιστρέφει στις σελίδες του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας χρόνος ήταν αρκετός για το Playboy, που επιστρέφει στην παραδοσιακή μορφή του, με το γυμνό να επανέρχεται στις σελίδες του περιοδικού.

Το Playboy το ανακοίνωσε αυτό, δίνοντας στη δημοσιότητα και το εξώφυλλο του επόμενου τεύχους, στο οποίο ποζάρει γυμνόστηθο μοντέλο και ο κεντρικός τίτλος είναι «Το γυμνό είναι φυσιολογικό».

Our March/April 2017 cover #NakedIsNormal https://t.co/FhCkcmnV0S pic.twitter.com/WSxMElDa94

«Είμαι ο πρώτος που θα παραδεχθεί ότι ήταν ξεπερασμένος ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζονταν η γύμνια στο περιοδικό. Ομως, η απόφαση να αφαιρεθεί τελείως ήταν ένα λάθος. Η γύμνια δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα, γιατί η γύμνια δεν είναι πρόβλημα. Σήμερα παίρνουμε πίσω την ταυτότητά μας και αποκαθιστούμε αυτό που είμαστε», έγραψε στο Twitter ο Κούπερ Χέφνερ.

Ο γιος του ιδρυτή του περιοδικού, Χιου Χέφνερ, είχε αναλάβει επικεφαλής δημιουργικού τον περασμένο Οκτώβριο και σύμφωνα με δημοσιεύματα διαφωνούσε με την απόφαση περί γυμνού. Μία κίνηση που είχε γίνει προκειμένου το Playboy να προσελκύσει περισσότερους αναγνώστες και διαφημιστές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Playboy γυμνό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ