Εθνική ομάδα μπάσκετ: Στρέφεται σε Γιαννάκη - iefimerida.gr

Εθνική ομάδα μπάσκετ: Στρέφεται σε Γιαννάκη

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To deal με τον Δημήτρη Ιτούδη και την Εθνική ομάδα δεν ολοκληρώθηκε, με αποτέλεσμα η ΕΟΚ να αναζητά άλλον ομοσπονδιακό προπονητή.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν επέτρεψε στον Ιτούδη να απασχοληθεί παράλληλα και στην Εθνική ομάδα μπάσκετ και έτσι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΟΚ θα στραφεί στον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο Γιαννάκης έχει συναισθηματική σύνδεση με την Εθνική από τις εποχές που ήταν διεθνής, ενώ και ως προπονητής εργάστηκε με επιτυχία από το 1997 μέχρι το 1998 και από το 2004 μέχρι το 2008. Το 2005 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρώμπάσκετ στο Βελιγράδι και μία χρονιά μετά την 2η θέση στο Μουντομπάσκετ έχοντας κερδίσει τις ΗΠΑ στον ημιτελικό. Το 2007 οδήγησε την Εθνική στην τέταρτη θέση του Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας.

Μένει να φανεί αν η πλευρά της ΕΟΚ επιλέξει τελικά τον Γιανάκη ή πάει σε μία λύση όπως ο Αργύρης Πεδουλάκης ή ο Δημήτρης Πρίφτης, για την θέση του Φώτη Κατσικάρη που αποχώρησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ