Στη ΓΑΔΑ τα είκοσι άτομα που εισέβαλαν στον Flash - iefimerida.gr

Στη ΓΑΔΑ τα είκοσι άτομα που εισέβαλαν στον Flash

καταληψίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι είκοσι καταληψίες του ραδιοφωνικού σταθμού Flash συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, μετά από αστυνομική επιχείρηση, παρουσία εισαγγελέα. Η ομάδα των αντιεξουσιαστών κατέλαβαν σήμερα το πρωί το στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού Flash 96. Με αυτή την κίνηση ήθελαν να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στα μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα», ενημερώνοντας τους πολίτες για τη δίκη της οργάνωσης.

Οι αναρχικοί εισέβαλαν στο στούντιο και διέκοψαν το πρόγραμμα του σταθμού, ενώ αμέσως μετά διάβασαν κείμενο συμπαράστασης στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», που μεταδόθηκε στον αέρα, καθώς και μια εκτενή οικονομική ανάλυση για την κρίση στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια οι καταληψίες βγήκαν από το στούντιο, αλλά παρέμειναν στον χώρο του σταθμού, ενώ το πρόγραμμα μεταδιδόταν κανονικά. Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση, παρουσία εισαγγελέα κατά τη διάρκεια της οποίας οι 20 καταληψίες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ