Χατζησωκράτης: Χρειάζεται κυβέρνηση με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων για τα επόμενα δύο χρόνια - iefimerida.gr

Χατζησωκράτης: Χρειάζεται κυβέρνηση με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων για τα επόμενα δύο χρόνια

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Χατζησωκράτης, μιλώντας στον REALfm σχετικά με προτάσεις που διατυπώθηκαν στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «απορρίπτουμε το ίδιο την πολιτική πρόταση για κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατικής Συμπαράταξης τώρα, όπως και την πρόταση για κυβέρνηση συνεργασίας με τη ΝΔ αύριο, μετά από εκλογές».

«Απαιτείται ευρύτερη συνεργασία των δυνάμεων του ευρωπαϊκού τόξου, όπου τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρίσκονται εκτός για να κάνουν εκ του ασφαλούς αντιπολίτευση», υποστήριξε ο κ. Χατζησωκράτης και πρόσθεσε: «Η χώρα χρειάζονταν χθες, χρειάζεται σήμερα, όπως θα χρειάζεται και αύριο μια ευρύτερη Εθνική συνεννόηση, μια εθνική γραμμή και Σχέδιο εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια και μια κυβέρνηση ευρείας κοινοβουλευτικής στήριξης με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων για τα επόμενα δύο χρόνια. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αυτή την πολιτική πρόταση σήμερα την απορρίπτουν. Για αυτό χρειάζεται ισχυρή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, σήμερα στην κοινωνία, αύριο στη Βουλή για να την επιβάλλει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Χατζησωκράτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ