Με καρκίνο διαγνώστηκε ο Τόνι Αϊόμι των Black Sabbath - iefimerida.gr

Με καρκίνο διαγνώστηκε ο Τόνι Αϊόμι των Black Sabbath

Με καρκίνο διαγνώστηκε ο κιθαρίστας Τόνι Αϊόμι των Black Sabbath
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας από τους θρύλους της χέβι μέταλ, o κιθαρίστας Tony Iommi των Black Sabbath, αποκάλυψε στους φίλους και φαν του ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η διάγνωση για τον 63χρονο Τόνι Αιόμι -λέμφωμα σε αρχικό στάδιο- έγινε από την σελίδα του ιστορικού συγκροτήματος στο Facebook και ήρθε σαν βόμβα την στιγμή που οι οπαδοί περίμεναν τον πρώτο δίσκο των Black Sabbath εδώ και 33 χρόνια.

Τα τέσσερα μέλη, ο Αιόμι, ο Γκίζερ Μπάτλερ, ο Μπιλ Γουόρντ και ο θρυλικός Όζι Όζμπορν δούλευαν στο νέο τους δίσκο σε στούντιο στο Λος Άντζελες με τον διάσημο παραγωγό Ρικ Ρούμπιν ενώ ετοίμαζαν και παγκόσμια τουρνέ που θα ξεκινούσε από τη Μόσχα στις 18 Μαΐου. Μάλιστα το συγκρότημα που έθεσε τις βάσεις για τον σκληρό ήχο του χέβι μέταλ, είχε κλείσει για το πασίγνωστο φεστιβάλ του Donnington επί βρετανικού εδάφους στις 10 Ιουνίου.

Στη σελίδα των Sabbath στο Facebook ανέβηκε το μήνυμα: «Τα μέλη του συγκροτήματος θα ήθελαν από όλους να στείλουν τα θετικά τους vibes στον κιθαρίστα μας. Ο Iommi συνεργάζεται με τους γιατρούς του για να βρει την καλύτερη θεραπεία. Ο Iron Man του ροκ παραμένει γερός και αποφασισμένος να ξεπεράσει την ασθενεια».

Όπως ανακοινώθηκε, οι Black Sabbath θα συνεχίσουν να ετοιμάζουν το νέο δίσκο αλλά από την Βρετανία όπου βρίσκεται ο Αϊόμι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ