Χατζηνικολάου: Μένω στο Alter ως το τέλος - iefimerida.gr

Χατζηνικολάου: Μένω στο Alter ως το τέλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση του να παραμείνει ως το τέλος στον τηλεοπτικό σταθμό Alter ανακοίνωσε σήμερα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Real ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου. «Θα περιμένω τα παιδιά του Alter. Αφού νομίζουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι ότι εγώ θέλω να πάω σε... άλλο κανάλι, θα τους περιμένω! Να θα τους περιμένω λοιπόν».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κάλεσε ταυτόχρονα τους εργαζόμενους του καναλιού να κάνουν ότι μπορούν για να ανοίξει και πάλι το Alter. Αναφέρθηκε όμως και στις ευθύνες της ιδιοκτησίας του καναλιού λέγοντας: «Δεν έχει τις ίδιες ευθύνες ο Γιαννίκος με τον Κουρή. Μπορεί να είναι μακάκας που δεν τον έλεγχε, αλλά μέχρι εκεί. Ο Κουρής είδε την περιουσία του να κάνει φτερά και αναγκάστηκε τους τελευταίους μήνες να ξεπουλήσει την προσωπική του περιουσία για να διασώσει το κανάλι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ