Αγοράκι με καρκίνο ανατίναξε κτήριο! [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγοράκι με καρκίνο ανατίναξε κτήριο! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευκαιρία να είναι αυτός που θα πατήσει το κουμπί για την «εκρηκτική» κατεδάφιση ενός παλιού κτηρίου στο Οχάιο είχε ένα 7χρονο αγόρι από την Καλιφόρνια, το οποίο πάσχει από καρκίνο.

Ο μικρός Μάξγουελ Χίντον δεν φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά του όνειρα ότι θα μπορούσε να παίξει με εκρηκτικά σε τόσο νεαρή ηλικία. Ωστόσο, η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε χάρη στον οργανισμό Make a Wish, ο οποίος πραγματοποιεί ακόμα και τις πιο απίθανες ευχές, παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

«Είχα δει ένα σχετικό επεισόδιο στη σειρά MythBusters και από εκεί και μετά μου είχε γίνει έμμονη ιδέα να ανατινάξω ένα κτήριο. Έχω νευροβλάστωμα, δηλαδή καρκίνο και όταν ξεκίνησα τη θεραπεία έστειλα την ευχή μου στο Make a Wish, το οποίο και με βοήθησε να την πραγματοποιήσω», δήλωσε ο Μάξγουελ στο δίκτυο Fox.

Την ανατίναξη του κτηρίου, μιας παλιάς αποθήκης εταιρίας σιτηρών, παρακολούθησαν από κοντά συνολικά 30.000-40.000 άτομα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ