Μήνυση κατά του υπουργείου Πολιτισμού κατέθεσε η Κατερίνα Μουτσάτσου - iefimerida.gr

Μήνυση κατά του υπουργείου Πολιτισμού κατέθεσε η Κατερίνα Μουτσάτσου

Κατερίνα Μουτσάτσου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυση για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και σήματος κατέθεσε η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου, εναντίον του υπουργείου Πολιτισμού.

Σύμφωνα με το yupi.gr, ως εκπρόσωπος της εταιρείας Athens International Open-Air Film Festival Ltd, η ηθοποιός μήνυσε τους υπεύθυνους του υπουργείου, με την κατηγορία ότι ουσιαστικά έκλεψαν την ιδέα που τους είχε καταθέσει η ίδια -και η εταιρία που εκπροσωπεί- από την Άνοιξη του 2009 για την διοργάνωση του εν λόγω φεστιβάλ.

Στη μήνυσή της, η Κατερίνα Μουτσάτσου αναφέρει: «Δεν πρόκειται απλά για κλοπή αλλά ουσιαστικά ενσυνείδητη επιχορηγηθείσα καταστροφή μιας ιδέας πνευματικής ιδιοκτησίας, υπεξαγωγή επιχειρηματικής μελέτης και πρότασης ιδιωτικής πρωτοβουλίας μέσω και προς όφελος στελεχών του ΥΠΠΟ ή και άλλων προσώπων εξ ονόματός του».

Σημειώνεται ότι το καλοκαίρι του 2011 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 1ο Athens Open Air Film Festival, και η διοργάνωση του ανατέθηκε στις «Νύχτες Πρεμιέρας» με «ευγενική χορηγία» του ΟΠΑΠ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ