Guardian: Ετοιμος να κάνει τον «μεγάλο συμβιβασμό» ο Τσακαλώτος, για να υπάρξει συμφωνία - iefimerida.gr

Guardian: Ετοιμος να κάνει τον «μεγάλο συμβιβασμό» ο Τσακαλώτος, για να υπάρξει συμφωνία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε φήμες που θέλουν τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να προχωρά στον «μεγάλο συμβιβασμό» με τους δανειστές αναφέρεται άρθρο του Guardian.

Οπως αναφέρει η αρθρογράφος Helena Smith, «είναι έντονη η φημολογία ότι ο σπουδαγμένος στο Οξφορντ Τσακαλώτος είναι έτοιμος να κάνει αυτό που τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης περιέγραφαν σήμερα το πρωί ως τον "μεγάλο συμβιβασμό", προκειμένου να υπάρξει μια συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο με τους δανειστές πριν από το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου».

Μάλιστα, αναφέρει ότι αν υπάρξει συμφωνία, οι εκπρόσωποι των δανειστών θα επιστρέψουν στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, ώστε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

Επίσης, σύμφωνα με τον Guardian, ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών αναμένεται να παρουσιάσει μια εναλλακτική δέσμη μέτρων προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση, λίγο πριν από τις εκλογές σε χώρες της Ευρωζώνης, αρχής γενομένης από την Ολλανδία τον επόμενο μήνα (σ.σ.: τον Μάρτιο).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ