Bέττας (ΣΥΡΙΖΑ): Μπορούμε να πάρουμε μερικά ελαφριά προληπτικά μέτρα - iefimerida.gr

Bέττας (ΣΥΡΙΖΑ): Μπορούμε να πάρουμε μερικά ελαφριά προληπτικά μέτρα

Φωτογραφία: Ιntimenews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Αnt1 παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Πέμπτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας.

Ο κ. Βέττας υποστήριξε την ανάγκη αν χρειαστεί να ψηφιστούν από την Βουλή κάποια ελαφριά, όπως εκείνος τα χαρακτήρισε, προληπτικά μέτρα στήριξης.

«Μπορούμε να ψηφίσουμε μια συμφωνία με προληπτικά ελαφριά μέτρα, μέτρα που θα έχουν αντιστάθμισμα να μην υποφέρει η κοινωνία, να τελειώσει η αξιολόγηση και να πάμε μπροστά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, έσπευσα μα συμπληρώσει ομολογώντας την ταλαιπωρία που έχει υποστεί ο κόσμος αλλά και για το πως θα επιτευχθεί η διεύρυνση του κόφτη. «Είμαστε μπροστά σε μεγάλες αποφάσεις, ο κόσμος κουράστηκε. Για διεύρυνση του κόφτη, θα δούμε πώς θα γίνει αυτό», κατέληξε ο Δημήτρης Βέττας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Βέττας ΣΥΡΙΖΑ μέτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ