Αύριο η συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης - iefimerida.gr

Αύριο η συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων συναντάται αύριο στις 12 το μεσημέρι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου.

Μια συνάντηση προκειμένου να συζητηθούν τα αιτήματα των αγροτών αλλά και οι προοπτικές του αγροτικού τομέα γενικότερα.

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος και η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Όπως έχει δηλώσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης πρόθεση είναι να γίνει ένας ουσιαστικός διάλογος και «αν υπάρχει πνεύμα εποικοδομητικό μπορούμε να βρούμε λύσεις για πολλά θέματα, στο πλαίσιο πάντα των δεσμεύσεων και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η οικονομία και η χώρα».

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Αποστόλου έχει ήδη επικοινωνήσει και με εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων Κεντρικής Μακεδονίας, καλώντας τους σε συνάντηση, σε ημερομηνία που οι ίδιοι θα καθορίσουν.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπλόκα αγρότες υπουργείο Ανάπτυξης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ