Στο εργοτάξιο του Μετρό Πειραιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο εργοτάξιο του Μετρό Πειραιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης [εικόνες]

MITSOTAKIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το εργοτάξιο του Μετρό στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στον Πειραιά.

«Μόλις επισκέφθηκα το εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ στην πλατεία Δημ. Θεάτρου. Ένα σημαντικό έργο που θα αλλάξει τον Πειραιά», έγραψε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Μολις επισκέφθηκα το εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ στην πλατεια Δημ. Θεάτρου. Ενα σημαντικό έργο που θα αλλάξει τον Πειραιά. pic.twitter.com/JF9pbTpEQq

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το βιομηχανικό πάρκο Σχιστού.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με εκπροσώπους εταιριών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και που, όπως του επεσήμαναν, έχουν να κάνουν με την έλλειψη ενός σταθερού φορολογικού και νομικού πλαισίου.

Οι επιχειρηματίες τόνισαν την ανάγκη να λειτουργήσουν ξανά τα ναυπηγεία στην περιοχή με στόχο να επαναπατρίσουν τα 14 δις δολάρια που έφερνε η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στη χώρα και τώρα μεταφέρονται αλλού.

Μιλώντας με τους επιχειρηματίες, ο αρχηγός της ΝΔ τόνισε πως η αγορά της ναυτιλίας είναι παγκόσμια ανταγωνιστική, επισημαίνοντας πως η Ελλάδα έχει βασικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που θα πρέπει να αναδείξει. 'Οπως είπε θα πρέπει η χώρα να έχει μια ξεκάθαρη πολιτική σε έναν τέτοιο κλάδο και στάθηκε ιδιαίτερα στην Cosco καθώς, όπως δήλωσε, είναι ευκαιρία να αποκτήσει αποκτήσει ιδιαίτερη δυναμική όλος ο κλάδος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει ένα διαφορετικό αφήγημα για έξοδο από την κρίση, υπογραμμίζοντας πως αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από νέες επενδύσεις, σε συνδυασμό με ένα σταθερό φορολογικό πλαίσιο και μείωση της φορολογίας για τις επιχειρήσεις. «Χρειάζεται μια κυβέρνηση φιλική προς τις επενδύσεις. Αντί να τσακωνόμαστε για το παρελθόν ας μιλήσουμε για το μέλλον» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνεχίζει την περιοδεία του επισκεπτόμενος την κεντρική αγορά του Κορυδαλλού όπου και έχει επαφές με κατοίκους και επιχειρηματίες.

Στο εργοτάξιο του Μετρό Πειραιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Στο εργοτάξιο του Μετρό Πειραιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Στο εργοτάξιο του Μετρό Πειραιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ