Σε λαϊκό προσκύνημα στο θέατρο «Μεταξουργείο» η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη - iefimerida.gr

Σε λαϊκό προσκύνημα στο θέατρο «Μεταξουργείο» η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα σε ένα του τραγούδι, με τίτλο «Κούφια η ώρα», σχεδόν είχε περιγράψει όσα ακολουθούν.

«Aν ποτέ πεθάνω, αν, λέμε αν, κάψτε ένα πιάνο κι ένα μπουφάν» και κάπου παρακάτω «δε θέλω φιέστες, ούτε φωνές, τρεις μαζορέτες με άσπρες στολές. Και κάποια μπάντα στο πουθενά, να παίζει τα "θερινά σινεμά"».

Λιτά, διαφορετικά, με αγαπημένα πρόσωπα και σε οικείο χώρο.

Στο θεατράκι τους στον πεζόδρομο του Μεταξουργείου, που στέγασε όλες τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες και τα όνειρα. Εκεί βρίσκεται από το πρωί, σε λαϊκό προσκύνημα, η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Ήδη από χθες η Αννα Βαγενά έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση-πρόσκληση μέσω Facebook, σημειώνοντας πως όποιος θέλει να αποχαιρετήσει τον Λουκιανό Κηλαηδόνη μπορεί να πάει στο θέατρό τους, Ακαδήμου 14, 9 το πρωί με 9 το βράδυ.

Σε λαϊκό προσκύνημα στο θέατρο «Μεταξουργείο» η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη  | iefimerida.gr 0

Όποιος αγάπησε, τραγούδησε ή θαύμασε τον Λουκιανό, μπορεί με αυτό τον τρόπο να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη του και να συλληπηθεί την οικογένειά του.

Ωστόσο το «τελευταίο αντίο» από τους δικούς του ανθρώπους πραγματοποιήθηκε χθες σε μία λιτή τελετή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ σύμφωνα με τη σύζυγό του Αννα Βαγενά, επιθυμία του Λουκιανού Κηλαηδόνη ήταν να αποτεφρωθεί.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια έδωσε ήδη έναν τραπεζικό λογαριασμό, ώστε να βοηθηθεί μία οικογένεια που έχει ανάγκη.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης. «Μετά από βραχεία νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω προχωρημένου σταδίου καρδιακής ανεπάρκειας», ήταν η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ