O Charles Manson στο Vanity Fair - iefimerida.gr

O Charles Manson στο Vanity Fair

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ισπανικό Vanity Fair επέλεξε για να δώσει την πρώτη του συνέντευξη μετά από 20 χρόνια ένας από τους πιο διάσημους δολοφόνους της σύγχρονης ιστορίας. Ο Charles Manson, στην τεσσαρακοστή επέτειο από τον φόνο της Sharon Tate, τότε σύζυγο του Roman Polanksi, μίλησε για τον Θεό και τον Διάβολο: "Πρέπει κανείς να δεχτεί ότι είναι θεός και σατανάς μαζί, ότι είμαστε τα πάντα και τίποτα. Πρέπει να δώσουμε το πράσινο φως στον πλανήτη, να ζωντανέψουμε τα δέντρα που σφαγιάσαμε και να πάψουμε να βλάπτουμε την ατμόσφαιρα". Καλά το καταλάβατε, ο Manson έχει γίνει οικολόγος ακτιβιστής μέσα από τη φυλακή.

Εκτός από τα του πλανήτη, έκανε και άλλες, τουλάχιστον περίεργες, δηλώσεις, χαρακτηρίζοντας τον Μπάρακ Ομπάμα "σκλάβο της Wall Street" και "ανόητο, με αυτά που κάνει". Για τον εαυτό του, δε, είπε τα εξής:¨

"Είμαι κακός, είμαι στην αρένα με όλον τον κόσμο. Δεν παίζω. Πυροβολώ. Είμαι μοχθηρός. Ένας παράνομος. Ένας εγκληματίας. Είμαι όλα τα κακά".

Ανάμεσα στις ακατάληπτες δηλώσεις του ήταν και η παρακάτω: "Η Ευρώπη είναι οι ΗΠΑ, όπως οι ΗΠΑ είναι η Αμερική και η Αμερική είναι η Ευρώπη". Γεωγραφία, αυτή η υπερεκτιμημένη.

Χρύσα Οικονομοπούλου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ