Ιγγλέζη (ΣΥΡΙΖΑ): Ζητά αναδρομικά για εκπαιδευτικούς αποσπασμένους σε βουλευτικά γραφεία - iefimerida.gr

Ιγγλέζη (ΣΥΡΙΖΑ): Ζητά αναδρομικά για εκπαιδευτικούς αποσπασμένους σε βουλευτικά γραφεία

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να δοθούν αναδρομικά οδοιπορικά και υπερωρίες σε εκπαιδευτικούς που είναι αποσπασμένοι σε βουλευτικά γραφεία για τα έτη 2014 και 2015 ζητάει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αικατερίνη Ιγγλέζη με τροπολογία που κατέθεσε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

Όπως τονίζεται στην τροπολογία "με την παρούσα ρύθμιση επιδιώκεται να πληρωθούν δαπάνες χιλιομετρικής αποζημίωσης, ημερήσιας κίνησης εκπαιδευτικών, μελών ΠΥΣΠΕ, Δ/ντή εκπαίδευσης, υπαλλήλων για την παροχή εκπαιδευτικού και διοικητικού έργου, υπερωριακής απασχόλησης εκπαιδευτικών δημοτικών σχολείων και αποσπασμένων σε βουλευτικά γραφεία, που πραγματοποιήθηκαν εντός του 2014 καθώς και του 2015, για τις οποίες δεν τηρήθηκαν οι περί ανάληψης υποχρέωσης κείμενες διατάξεις (στο πρόγραμμα διαύγεια δεν υπάρχει αναρτημένη η ημερομηνία υπογραφής από την ΥΔΕ), είτε οι πράξεις ανάκλησης ανάληψης φέρουν ημερομηνία εγγράφου εντός του 2015 αλλά έχουν αναρτηθεί εμπρόθεσμα στο πρόγραμμα διαύγεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ