Ελληνοαυστραλός γερουσιαστής σκούπισε τα πόδια του σε χαλάκι με το πρόσωπο του Τραμπ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ελληνοαυστραλός γερουσιαστής σκούπισε τα πόδια του σε χαλάκι με το πρόσωπο του Τραμπ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το επεισοδιακό τηλεφώνημα του πρωθυπουργού της Αυστραλίας με τον Τραμπ, όπου ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν δίστασε να του κλείσει το τηλέφωνο, καθώς και τον πάγο στις αιτήσεις ασύλου στην Αυστραλία, ο Ελληνοαμερικάνος γερουσιαστής Νίκ Ξενοφόν στέλνει το δικό του μήνυμα στον Τραμπ.

Πριν, λοιπόν, ο γερουσιαστής μιλήσει στους δημοσιογράφους, τους έδειξε ένα χαλάκι, το οποίο είχε πάνω του το πρόσωπο του Τραμπ και έγραφε Αυστραλία. Έτσι στη συνέχεια, έσπευσε να αναλύσει προς τι αυτή του η κίνηση:

Ελληνοαυστραλός γερουσιαστής σκούπισε τα πόδια του σε χαλάκι με το πρόσωπο του Τραμπ  [βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Απλά να θυμίσω στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ότι η Αυστραλία δεν είναι το χαλάκι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα εξωτερικής πολιτικής και πως υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους συμμάχους και φίλους της. Αυτό το τηλεφώνημα ήταν εντελώς απρεπές και νομίζω ότι αυτό το χαλάκι τα λέει όλα. Και το αυτάρεσκο πρόσωπο του προέδρου Τραμπ τα συνοψίζει σχεδόν όλα. Απλά αναρωτιέμαι αν είναι εντάξει να το χρησιμοποιήσω σαν ένα κανονικό χαλάκι», σχολίασε ο Ελληνοαυστραλός γερουσιαστής πριν τελικά το αφήσει κάτω και σκουπίσει τα πόδια του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αυστραλία Τραμπ ΧΑΛΑΚΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ