Πρωτόπαπας: «Πρόεδρε διώξε τους αποτυχημένους υπουργούς» - iefimerida.gr

Πρωτόπαπας: «Πρόεδρε διώξε τους αποτυχημένους υπουργούς»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Όχι στις προσωπικές πολιτικές αλλά όχι και στην ασυλία σε όσους αποτυγχάνουν στους στόχους τους» δήλωσε ο Χρήστος Πρωτόπαπας καλώντας ταυτόχρονα τον Πρωθυπουργό να είναι αυστηρός με αυτά τα δύο φαινόμενα. Από το κρατικό ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ήταν οξύτατος για όσους υπουργούς ασκούν προσωπικές στρατηγικές αλλά και για όσους απέτυχαν στα υπουργικά τους καθήκοντα. «Δεν υπάρχει περιθώριο για ασυλία, σε όσους αποτυγχάνουν στην υλοποίηση του στόχου από υπεύθυνες θέσεις» είπε.

Παράλληλα, προειδοποίησε πως «δεν υπάρχει χώρος για προσωπικές πολιτικές , που ορισμένες φορές φαίνονται σε αυτή την ιστορία» αφού «κρινόμαστε όλοι σε σχέση με τη αποτελεσματικότητά μας και τη προσφορά μας στον πολίτη, όπου κι αν είμαστε». Όταν ρωτήθηκε γιατί πολλοί βουλευτές μιλούν για αναδιάρθρωση απάντησε πως η χώρα μας «το καλύτερο που έχει να κάνει και όσοι είναι φίλοι μας αυτό μας λένε, είναι να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει με το μνημόνιο, τον οδικό χάρτη και το μεσοπρόθεσμο που παρουσίασε ο Παπανδρέου και να βάλει λεφτά στο χρέος μέσα από το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και υλοποίησης δημόσιας περιουσίας». Αν συμβεί αυτό θα είμαστε «σε ισχυρή θέση να κουβεντιάσουμε από εκεί και πέρα» υποστήριξε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή κάνουν ένα μεγάλο λάθος κάποιοι. Έχουμε να ανέβουμε ένα βουνό μπροστά μας. Πράγματι είναι βουνό αυτή η προσπάθεια. Πρέπει να επιλέξουμε θα γίνουμε ορειβάτες ή παρατηρητές; Εάν είναι να ανεβούμε το δρόμο να το αποφασίσουμε και να ανεβούμε όλοι μαζί. Εάν είναι να είμαστε παρατηρητές και σχολιαστές, με συγχωρείτε δεν μου αρμόζει αυτός ο ρόλος. Θέλω να το ανέβω και νομίζω ότι υποχρεούμαστε όλη η παράταξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ