Για παρεμβάσεις δύο υπουργών μίλησαν Πεπόνης - Μουζακίτης - iefimerida.gr

Για παρεμβάσεις δύο υπουργών μίλησαν Πεπόνης - Μουζακίτης

Παρεμβάσεις από δύο υπουργούς καταγγέλουν οι Πεπόνης - Μουζακίτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, προσήλθαν το πρωί στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Φώτη Μακρή, και έδωσαν διευκρινίσεις για το περιεχόμενο των υπομνημάτων που είχαν καταθέσει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν λόγο για έμμεσες παρεμβάσεις στο έργο τους από δύο υπουργούς.

Οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς είχαν κληθεί να καταθέσουν όσον αφορά το ζήτημα των «παρενοχλήσεων» που υποστηρίζουν ότι δέχτηκαν στην άσκηση των καθηκόντων τους. Στα δύο χειρόγραφα υπομνήματα που κατέθεσαν, ανέφεραν -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι τους μεταφέρθηκαν μέσω τρίτων προσώπων επιθυμίες τουλάχιστον δύο υπουργών, να επισπεύσουν ορισμένες υποθέσεις, χωρίς όμως να δώσουν ονόματα για μία ακόμα φορά.

Και οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς, οι οποίοι προσήλθαν για τρίτη φορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, παρέμειναν στο γραφείο του κ. Μακρή για δύο ώρες, ενώ στη συνέχεια, παρουσία γραμματέως, έδωσαν ο καθένας ξεχωριστά γραπτές εξηγήσεις.

Κατά την αποχώρησή τους από το δικαστικό μέγαρο, οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς δήλωσαν ότι έδωσαν τις «δέουσες διευκρινίσεις και ουδέν έτερον». Από την πλευρά του ο κ. Μακρής είπε ότι οι κύριοι Πεπόνης και Μουζακίτης έδωσαν διευκρινίσεις τις οποίες θα μελετήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ