ΠΑΣΟΚ: «Θαύμα! Σπίρτζης-Καλογρίτσας τέσσερα στα τέσσερα» -Για την εργολαβία Πάτρα-Πύργος - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: «Θαύμα! Σπίρτζης-Καλογρίτσας τέσσερα στα τέσσερα» -Για την εργολαβία Πάτρα-Πύργος

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δηκτικό τόνο το ΠΑΣΟΚ στηλιτεύει την ανάθεση στον όμιλο Καλογρίτσα της τέταρτης εργολαβίας του οδικού άξονα «Πάτρα-Πύργος».

Σύμφωνα με τον Τομέα Υποδομών του ΠΑΣΟΚ πρόκειται για «φαρσοκωμωδία» με πρωταγωνιστή τον υπουργό Υποδομών Χρ. Σπίρτζη.

«Κι όμως στην εποχή ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γίνονται θαύματα. Ο εκλεκτός εργολάβος της κυβέρνησης κ. Χρ. Καλογρίτσας κέρδισε και την τέταρτη συνεχόμενη εργολαβία του οδικού άξονα "Πάτρα - Πύργος". Μια ακόμη φαρσοκομωδία με πρωταγωνιστή τον κ. Σπίρτζη, ο οποίος δήλωνε ότι με την κατάτμηση του έργου σε 8 εργολαβίες θα υπάρξει μεγαλύτερος ανταγωνισμός, επιτάχυνση του έργου και περισσότερες εταιρείες που θα ενεργοποιηθούν» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

Οπως επισημαίνει «οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παρέλαβαν τον Ιανουάριο 2015 ένα ενιαίο έργο, δημοπρατημένο, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Το ακύρωσαν για λόγους που σήμερα αποκαλύπτονται». Οπως τονίζει ο τομέας Υποδομών της Χ. Τρικούπη «Σήμερα, μετά από 2 χρόνια, το έργο δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει χρηματοδότηση, δεν έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και δεν έχει ακόμη υποβληθεί φάκελος μεγάλου έργου στην Ε.Ε. Όλα στον αέρα!»

Και το ΠΑΣΟΚ καταλήγει: «Άξιος ο μισθός τους υπέρ των αφεντικών τους και σε βάρος της κοινωνίας και της διαφάνειας. Μωραίνει Κύριος…»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ