Επιμένει ο Αδωνις: Κατέθεσε νέα ερώτηση για τη συμφωνία ΟΔΔΗΧ-Ρότσιλντ - iefimerida.gr

Επιμένει ο Αδωνις: Κατέθεσε νέα ερώτηση για τη συμφωνία ΟΔΔΗΧ-Ρότσιλντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επανέρχεται με νέα ερώτησή του στη Βουλή σχετικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητώντας περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) με την τράπεζα Ρότσιλντ.

Ειδικότερα με ερώτησή του στον υπουργό Οικονομικών ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ζητά να πληροφορηθεί με ποια διαδικασία ο ΟΔΔΗΧ αποφάσισε μέσα σε 48 ώρες μετά το Κυβερνητικό αίτημα την επιλογή της συγκεκριμένης τράπεζας και όχι κάποιας άλλης για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Επιπλέον, ρωτά αν ο ΟΔΔΗΧ, δεδομένου ότι η συμφωνία θα προβλέπει κάποιου είδους αμοιβή, απευθύνθηκε σε άλλες τράπεζες για ανταγωνιστικές προσφορές και αν απαιτείται διεθνής διαγωνισμός.

Και τέλος, ζητά να πληροφορηθεί πότε θα βγει η σχετική Υπουργική Απόφαση για τη σύμβαση μεταξύ Ο.Δ.ΔΗ.Χ και Ρότσιλντ.

Κάθε φορά που "δίνει εξηγήσεις" για την κρυφή συνάντηση @atsipras Ρότσιλντ ο κ. Τζανακόπουλος, νέα ερωτήματα... pic.twitter.com/SRGiQqpupq

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ