Η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ειρηναίου: Ολες οι εξετάσεις του είναι καλές - iefimerida.gr

Η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ειρηναίου: Ολες οι εξετάσεις του είναι καλές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τρίτης, ότι ο σεβασμιώτατος αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, που λιποθύμησε για δεύτερη φορά σε λίγο διάστημα, είναι καλά στην υγεία του.

«Η αδιαθεσία, την οποία αισθάνθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα, εντάσσεται στο πλαίσιο λοίμωξης του αναπνευστικού, η οποία τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες δύο ημέρες», αναφέρει η ιερά αρχιεπισκοπή και προσθέτει:

«Όλες οι εξετάσεις του είναι πολύ καλές και οι ιατροί συνέστησαν ανάπαυση για λίγες ημέρες. Ο σεβασμιώτατος, βρίσκεται στην ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης και ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους για το ενδιαφέρον και τις ποικίλες εκδηλώσεις της αγάπης τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ Ειρηναίος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ