Ο Κάμερον περνάει... δύσκολα: Μου λείπει ο γάτος που είχα στην Ντάουνινγκ Στριτ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Κάμερον περνάει... δύσκολα: Μου λείπει ο γάτος που είχα στην Ντάουνινγκ Στριτ [εικόνες]

Φωτογραφία: AP/ Mark Large
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά έχουν αλλάξει για τον Ντέιβιντ Κάμερον από τότε που έφυγε από τον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ. Τι του λείπει; Ο γάτος που είχε εκεί, ως κατοικίδιο, όσο ήταν πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Ο Κάμερον περνάει... δύσκολα: Μου λείπει ο γάτος που είχα στην Ντάουνινγκ Στριτ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αν και κάποτε είχαν αμφισβητηθεί τα συναισθήματα του Κάμερον για τον γάτο, εκείνος δήλωσε στην Telegraph: «Μου λείπει λίγο ο Λάρι. Είχε τη συνήθεια να κάθεται στην καρέκλα μου το πρωί. Ηταν τόσο απίστευτα χαλαρός, που πραγματικά δεν μπορούσες να τον μετακινήσεις. Αν και τελικά έπρεπε να το κάνω».

Η διάδοχός του, Τερέζα Μέι, δεν ξεκίνησε «θερμά» τη σχέση της με τον Λάρι- είχε δηλώσει σε συνέντευξη τους Times ότι της αρέσουν περισσότερο οι σκύλοι- ο Κάμερον δήλωσε βέβαιος ότι περιποιούνται τον γάτο στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο Κάμερον περνάει... δύσκολα: Μου λείπει ο γάτος που είχα στην Ντάουνινγκ Στριτ [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Παλιότερη φωτογραφία του Κάμερον με τον Λάρι

Ο Κάμερον περνάει... δύσκολα: Μου λείπει ο γάτος που είχα στην Ντάουνινγκ Στριτ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο πρώην πρωθυπουργός συνέχισε τις βαρύνουσας σημασίας δηλώσεις του αποκαλύπτοντας στην Telegraph ότι υπήρχαν πολλές τρίχες γάτας στην Ντάουνινγκ Στριτ, όπως και ότι βγάλει και μία φωτογραφία με τον Λάρι. «Ενα από τα τελευταία πράγματα που έκανα ήταν να βγάλω μία selfie με τον γάτο. Αλλά θα την κρατήσω για το βιβλίο μου», είπε.

Ο Κάμερον περνάει... δύσκολα: Μου λείπει ο γάτος που είχα στην Ντάουνινγκ Στριτ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Πέρα από το νέο «αφεντικό», ο Λάρι έχει και δύο νέους γείτονες, τα σκυλιά του Φίλιπ Χάμοντ, Ρεξ και Οσκαρ. Ομως, σύμφωνα με την Telegraph, ο υπουργός Οικονομικών δεν τους επιτρέπει να... συναντηθούν με τον γάτο της Ντάουνινγκ Στριτ, για να αποφευχθεί η μάχη. Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόσφατα ο Λάρι και ο Πάλμερστον, ο γάτος του υπουργείου Εξωτερικών, εθεάθησαν πρόσφατα να κυνηγούν ο ένας τον άλλο στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο Κάμερον περνάει... δύσκολα: Μου λείπει ο γάτος που είχα στην Ντάουνινγκ Στριτ [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ο Κάμερον περνάει... δύσκολα: Μου λείπει ο γάτος που είχα στην Ντάουνινγκ Στριτ [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Ο Λάρι «μετακόμισε» εκεί το 2011, για να πιάνει ποντίκια. Ηταν ο πρώτος σχετικός... διορισμός από τότε που «συνταξιοδοτήθηκε» ο Χάμφρεϊ το 1997, λίγο μετά την εκλογή του Τόνι Μπλερ. Ομως, ο Λάρι δεν αποχώρησε μαζί με τον Κάμερον, καθώς ανήκει στο δημόσιο και όχι στον πρώην πρωθυπουργό.




Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέιβιντ Κάμερον λαρι γάτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ