Σκηνοθέτησε το θάνατο της κόρης της για να πάρει μια εβδομάδα άδεια!

Μια απίστευτη απάτη ξεσκεπάστηκε στο Μανχάταν, όταν μια γυναίκα που εργαζόταν σε ένα λύκειο σκηνοθέτησε το θάνατο της κόρης της για να κερδίσει μια επιπλέον εβδομάδα διακοπών.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η Joan Barnett από την Kόστα Ρίκα εργαζόταν σε ένα λύκειο του Μανχάταν (φωτό). Όπως φαίνεται, ήθελε να κερδίσει μερικές μέρες ακόμα άδεια για να πάει στην πατρίδα της, οπότε σκέφτηκε το απίστευτο: να ισχυριστεί ότι η κόρη της πέθανε από καρδιακή προσβολή, που έμενε στην Κόστα Ρίκα.

Η πολυμήχανη μάνα όμως δεν σταμάτησε εκεί. Για να γίνει πιο πειστική πλαστογράφησε μέχρι και το πιστοποιητικό θανάτου της κόρης της, ώστε να το παρουσιάσει στο σχολείο. ´Ετσι έγινε με αποτέλεσμα η κυρία να καταφέρει να πάρει δυόμιση βδομάδες άδεια για να...θρηνήσει.

Εκ των υστέρων όμως, ένας παρατηρητικός υπάλληλος αντιλήφθηκε ότι το πιστοποιητικό που πήρε από τη... χαροκαμένη μάνα ήταν παραχαραγμένο από μικρές διαφορές που υπήρχαν με μερικά πρωτότυπα έγγραφα της Κόστα Ρίκα. Μάλιστα επικοινώνησε με τις αρχές της χώρας, όπου πληροφορήθηκε ότι το εν λόγω έγγραφο ήταν όντως ψεύτικο, αφού η Κόστα Ρίκα εκδίδει πιστοποιητικά θανάτου πέντε χρόνια μετά από το θάνατο ενός υπηκόου της.

Κάπως έτσι, η διεύθυνση του σχολείου ανακάλυψε ότι η κόρη της Barnett έχαιρε άκρας υγείας, και η πονηρή μητέρα πήρε «μόνιμη» άδεια αφού απολύθηκε αμέσως. Πλέον αντιμετωπίζει και ποινή για πλαστογραφία δημοσίου εγγράφου...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ