Mήνυμα Καμμένου στην Αγκυρα: Το Αιγαίο δεν έχει γκρίζες ζώνες [εικόνες] - iefimerida.gr

Mήνυμα Καμμένου στην Αγκυρα: Το Αιγαίο δεν έχει γκρίζες ζώνες [εικόνες]

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα (7/2) ο Π. Καμμένος, κατά την επιμνημόσυνη δέηση για την συμπλήρωση 21 χρόνων από τον θάνατο των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, στην κρίση των Ιμίων του 1996.

«Το Αιγαίο δεν έχει γκρίζες ζώνες. Είναι συνυφασμένο με την Ελλάδα. Το Αιγαίο είναι η καρδιά της Ελλάδας. Κάνουμε σαφές και ξεκάθαρο ότι δεν παραχωρούμε με όποιο κόστος καμία σπιθαμή ελληνικού εδάφους. Κανένα χιλιοστό θάλασσας και εναερίου χώρου», δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο υπουργός Eθνικής Άμυνας.

«Οι ήρωες μας στα Ίμια, στην Κίναρο, στο Αιγαίο αλλά και σε κάθε σπιθαμή και αιγιαλό της Πατρίδας μας, έδειξαν με τη θυσία τους ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις πάντα επαγρυπνούν. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν το μεγαλύτερο όπλο που είναι η ψυχή των στελεχών τους, των Αξιωματικών, των Υπαξιωματικών, των Εθνοφυλάκων, των Στρατευσίμων, αλλά και των πολιτών που όταν κληθούν θα υπηρετήσουν την πατρίδα μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός τους», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Mήνυμα Καμμένου στην Αγκυρα: Το Αιγαίο δεν έχει γκρίζες ζώνες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ