ΝΔ για Βερναρδάκη και την ποσοτική χαλάρωση: Είναι τυχοδιώκτες και ανεύθυνοι - iefimerida.gr

ΝΔ για Βερναρδάκη και την ποσοτική χαλάρωση: Είναι τυχοδιώκτες και ανεύθυνοι

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ανεύθυνη και τυχοδιωκτική συμπεριφορά εγκαλεί τη κυβέρνηση η ΝΔ με αφορμή της δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη.

Ο κ. Βερναρδάκης υποστήριξε ότι είναι δευτερεύον ζήτημα για την Ελλάδα η ένταξή της στην ποσοτική χαλάρωση τον Μάρτιο και η ΝΔ υπενθύμισε τα όσα αντίθετα έλεγε ως τώρα η κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του Πρωθυπουργού.

«Ο κ. Τσίπρας χαρακτήριζε, από τον Οκτώβριο του 2016, "απόλυτη ανάγκη" να μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση. Ο κ. Δραγασάκης δήλωνε ότι είναι απαραίτητη η ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση μέχρι τον Μάρτιο 2017, για να μη χαθεί το χρονοδιάγραμμα εξόδου στις αγορές το 2018.

Τώρα, ο κ. Βερναρδάκης δηλώνει ότι είναι δευτερεύον ζήτημα για την Ελλάδα η ένταξή της στην ποσοτική χαλάρωση τον Μάρτιο. Η συμπεριφορά τους είναι ανεύθυνη και τυχοδιωκτική» σχολίασε η ΝΔ και κατέληξε: «Όλοι τώρα συνειδητοποιούν, γιατί, με αυτήν την Κυβέρνηση, η χώρα βυθίζεται καθημερινά και δεν μπορεί να βγει από την κρίση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ