Η Δήμητρα Παπαδοπούλου θα υποδυθεί τη Μαντάμ Σουσού - iefimerida.gr

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου θα υποδυθεί τη Μαντάμ Σουσού

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελευταία όλο και πιο συχνά το ελληνικό θέατρο σχεδιάζει τα βήματα για την επόμενη σεζόν και γιατί όχι, τα ανακοινώνει κιόλας.

Εδώ έχουμε μια εκρηκτική συνταγή. Η δημοφιλής κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Μαντάμ Σουσού» θα αποτελέσει την εναρκτήρια παράσταση του Παλλάς για την επόμενη σεζόν 2017-2018 σε παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών, που αναλαμβάνουν τη διαχείριση του ιστορικού Θεάτρου για τα επόμενα 10 χρόνια.

Η Μαντάμ Σουσού θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και διασκευή της Δήμητρας Παπαδόπουλου, με την ίδια στο ρόλο σε μια παράσταση που υπόσχεται γέλιο, συγκίνηση, τραγούδι, νοσταλγία και σάτιρα.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου θα υποδυθεί τη Μαντάμ Σουσού  | iefimerida.gr 0

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Μαντάμ Σουσού θα ερμηνεύσει η Δήμητρα Παπαδοπούλου, που επιστρέφει στη σκηνή μετά από καιρό αποχής για να δώσει σάρκα και οστά στη διάσημη μεγαλομανή ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά που λατρεύτηκε από πολλές γενιές Ελλήνων.

Η Μαντάμ Σουσού ξεκίνησε σαν ευθυμογράφημα στο περιοδικό Οικογενειακός Θησαυρός το 1939, έγινε βιβλίο, νούμερο επιθεωρήσεων, θεατρικό έργο, κινηματογραφική ταινία, εκπομπή στο ραδιόφωνο και δύο φορές τηλεοπτικό σήριαλ, πάντα με τεράστια επιτυχία.

Οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα, ενώ η έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων είναι για τον Ιούνιο.

Πρεμιέρα Οκτώβριος 2017

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ