Στην εντατική μετά από ανακοπή καρδιάς η Βιργινία Λεούση - iefimerida.gr

Στην εντατική μετά από ανακοπή καρδιάς η Βιργινία Λεούση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τρίτη ημέρα διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας βρίσκεται η αστρολόγος Βιργινία Λεούση έπειτα από την ανακοπή καρδιάς που υπέστη το περασμένο Σάββατο.

Η αστρολόγος υπεβλήθη σε τεχνικές αναζωογόνησης και επανήλθε, ενώ υποβλήθηκε και σε μαγνητική τομογραφία με τα αποτελέσματα να είναι ενθαρρυντικά. Όπως τονίζει η Espresso όμως που μεταφέρει το ρεπορτάζ, οι γιατροί παραμένουν εξαιρετικά επιφυλακτικοί, καθώς τα δεδομένα μπορεί να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή.

Η αστρολόγος βρισκόταν στο σπίτι της στον Πειραιά μαζί με τον σύζυγό της Μιχάλη Σεβαστό και έναν φίλο τους, όταν υπέστη ανακοπή. Προηγουμένως είχε πιει ένα κοκτέιλ αναλγητικών σε συνδυασμό με αντιβίωσή που έπαιρνε για να υποχωρήσουν το συντομότερο ο βήχας και η οργανική εξάντληση που ένιωθε από ένα βαρύ κρύωμα που την ταλαιπωρούσε τις τελευταίες εβδομάδες.

Μετά από λίγο ένιωσε αδιαθεσία και στη συνέχεια δύσπνοια με τον λαιμό της να έχει πρηστεί και να μην μπορεί να αναπνεύσει με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βιργινία Λεούση ανακοπή καρδιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ