Τέταρτο αίτημα αποφυλάκισης του Ακη Τσοχατζόπουλου - iefimerida.gr

Τέταρτο αίτημα αποφυλάκισης του Ακη Τσοχατζόπουλου

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο αίτημα αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος επικαλούμενος σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία αποτυπώνονται συμφωνά με τους συνηγόρους του σε πόρισμα τo οποίο θα κατατεθεί στο δικαστήριο.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνηγόρου, Λ. Κοτσαλή, σήμερα στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος «εξετάστηκε από τον Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Χρ. Κλωνάρη. Η κατάστασης της υγείας του κ. Τσοχατζόπουλου, όπως αυτή εμφανίζεται σήμερα και τα αντίστοιχα συμπεράσματα καταγράφονται στο πόρισμα, το οποίο ο προαναφερθείς Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής συνέταξε και παρέδωσε στον Καθηγητή Λεωνίδα Κοτσαλή, πληρεξούσιο δικηγόρο του πρώην Υπουργού, με εντολή να το εγχειρίσει το ταχύτερο ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου».

Τις επόμενες ημέρες το δικαστήριο αναμένεται να εκδώσει την απόφασή του για την τέταρτη κατά σειρά αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του πρώην υπουργού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ