Οι κακές συνήθειες του Τραμπ: Μπριζόλες, χάμπουργκερ, ανθυγιεινά σνακ -Δεν κοιμάται, δεν γυμνάζεται - iefimerida.gr

Οι κακές συνήθειες του Τραμπ: Μπριζόλες, χάμπουργκερ, ανθυγιεινά σνακ -Δεν κοιμάται, δεν γυμνάζεται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρελαίνεται για το «πρόχειρο» φαγητό. Κοιμάται ελάχιστα και δεν γυμνάζεται σχεδόν καθόλου. Στα 70 του, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο γηραιότερος που ανέλαβε ποτέ πρόεδρος των ΗΠΑ. Αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον κάνει πιο προσεκτικό.

Στην προεκλογική καμπάνια, ουσιαστικά τρεφόταν από Domino's, KFC και McDonald's, ενώ έπινε όλη ημέρα αναψυκτικά, όπως είπε ένας συνεργάτης του στο Axios, που έκανε ένα αφιέρωμα στις συνήθειες του Αμερικανού προέδρου.

Τώρα, που είναι πλέον στον Λευκό Οίκο, έχει αλλάξει λίγο τις διατροφικές προτιμήσεις του. Ακόμη πίνει αναψυκτικά και συνεχίζει να τρώει συχνά μπριζόλες- ψημένες μέχρι να... μαυρίσουν- και πατάτες. Αλλά τουλάχιστον έχει προσθέσει ψάρια και θαλασσινά- καβούρια και γαρίδες ιδιαίτερα- στη διατροφή του.

Σύμφωνα με το Axios, ο Τραμπ πιστεύει ότι έχει «γενετικά χαρίσματα», τα οποία θα τον κρατήσουν υγιή. Ο πατέρας του, Φρεντ Τραμπ, έζησε μέχρι τα 93, αν και τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής του έπασχε από Αλτσχάιμερ.

Great afternoon in Ohio & a great evening in Pennsylvania - departing now. See you tomorrow Virginia! pic.twitter.com/jQTQYBFpdb

Οι συνήθειες του Τραμπ:

Κόκκινο κρέας: Λατρεύει τις μεγάλες μπριζόλες. Επίσης υπερηφανεύεται για το μπέικον που σέρβιρε ως ορεκτικό στους προσκεκλημένους του στο θέρετρο γκολφ που έχει στο Μαϊάμι, ενώ τρελαίνεται για τα χάμπουργκερ Big Mac.

Σνακ: Οταν το Axios ρώτησε πρώην συνεργάτη του, που περνούσε πολύ χρόνο μαζί του, αν ο Τραμπ έτρωγε φρούτα ή ξηρούς καρπούς, απάντησε «Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο». Αντί για αυτό ο Τραμπ προτιμά ως σνακ τα κλασικά πατατάκια Lay's και τα γεμιστά μπισκότα. Και τα δύο σνακ υπάρχουν πάντα στο αεροσκάφος του.

Ποτά: Είναι καλά επιβεβαιωμένο ότι ο Τραμπ δεν αγγίζει το αλκοόλ, αναφέρει το δημοσίευμα. Ομως, αγαπά το Virgin Bloody Mary, δηλαδή ντοματοχυμό με πάγο. «Είναι σαν τη δική του εκδοχή για κοκτέιλ», είπε συνεργάτης του.

Φαγητό και πολιτική: Για τον Τραμπ το ένα συνδέεται με το άλλο. Σύμφωνα με πρώην συνεργάτη του, λάτρευε τα μπισκότα Oreos, αλλά σταμάτησε να τα τρώει όταν η εταιρεία μετέφερε τα εργοστάσιά της στο Μεξικό.

Καφεΐνη: Δεν πίνει καφέ. Μόνο αναψυκτικό διαίτης, ή καμιά φορά την κανονική εκδοχή του (με ζάχαρη), όταν έχει μία ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα.

Υπνος: Ελάχιστος, ίσως τέσσερις ώρες. «Εχω δεχθεί τηλεφωνήματά του έως και τη 1:30 τα ξημερώματα, ή τις 4:30 το πρωί», είπε πρώην συνεργάτης του.

Γυμναστική: Το μόνο που κάνει είναι περιστασιακά να παίξει λίγο γκολφ. Ακόμη και τότε όμως, μετακινείται κατά κύριο λόγο με το σχετικό όχημα. Προεκλογικά, έβλεπε τις ομιλίες του ως μία μορφή άσκησης.

Εργασιομανής: Σύμφωνα με συνεργάτες του, δεν έχει άλλο χόμπι πέρα από το γκολφ. Δεν του αρέσει η πεζοπορία ή το κυνήγι, όπως στους γιους του. Οι απολαύσεις του είναι γύρω από τη δουλειά. Απολαμβάνει την ενασχόληση του Τύπου με το πρόσωπό του και τα τεράστια πλήθη που συγκεντρώνονται στις εμφανίσεις του.

Φωτογραφία: Twitter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ