Ποτάμι: Ρεσιτάλ ανικανότητας της κυβέρνησης για το προσφυγικό - iefimerida.gr

Ποτάμι: Ρεσιτάλ ανικανότητας της κυβέρνησης για το προσφυγικό

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δε μας εξέπληξε ούτε σήμερα ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας, συνεχίζοντας το ρεσιτάλ ανικανότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο τόσο ευαίσθητο ζήτημα του προσφυγικού» αναφέρει σε ανακοίνωση του το Ποτάμι.

«Μετά από 2 ολόκληρα χρόνια συνεχίζουμε να έχουμε "άτυπες" δομές - όπως αυτή του Ελληνικού που επισκέφθηκε σήμερα - με άθλιες συνθήκες διαβίωσης και συνεχή επεισόδια, ολόκληρα νησιά "με το γνωστό πρόβλημα" και άδεια σχολικά λεωφορεία για τα ειδικά τμήματα των προσφυγόπουλων. Μας ζητάει μάλιστα να κατανοήσουμε ότι "αυτή είναι η εικόνα μετά τη διάλυση της Ειδομένης", θαρρείς και δεν ήταν οι ίδιοι που ουσιαστικά δημιούργησαν και ευνόησαν τη διατήρηση εκείνου του καταυλισμού - ντροπή για τη χώρα μας. Κι έχει πετύχει αυτή η κυβέρνηση, δυστυχώς, ένα πραγματικά μοναδικό στην ιστορία επίτευγμα, καταφέρνοντας να έχει απέναντί της όλους ανεξαιρέτως τους εμπλεκόμενους: πρόσφυγες και μετανάστες, κατοίκους, εσχάτως και τους γνωστούς "αλληλέγγυους" οι οποίοι πλέον, κατά τον Υπουργό, "προσφέρουν κακές υπηρεσίες"! » καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι καταυλισμοί μετανάστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ