Το παραμύθι της Λέστερ αργοσβήνει – Πρώτο φαβορί για απόλυση ο Ρανιέρι

Στην Αγγλία συμβαίνουν διαχρονικά τα πιο απίθανα ποδοσφαιρικά γεγονότα. Εκεί μια ομάδα μπορεί από το πουθενά να πάρει τίτλο και ένα μεγάλο όνομα να υποβιβαστεί. Η Λέστερ πλησιάζει να δημιουργήσει μια δική της καινοτομία.

Η ομάδα που πέρυσι τρέλανε τον πλανήτη κατακτώντας το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, παλεύει για να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η Λέστερ όχι μόνο βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη αλλά με την εικόνα της δεν δείχνει και ικανή να ανατρέψει το κλίμα.

Ο Τζέιμι Βάρντι έχει σιγήσει, η άμυνα που πέρυσι τσάκιζε κάθε αντίπαλη επίθεση, δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν σε καμία αναμέτρηση και ο Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος πέρυσι αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής του κόσμου, σήμερα είναι το πρώτο φαβορί για απόλυση.

Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος το καλοκαίρι ανανέωσε με ένα νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, βλέπει την ομάδα του να καταρρέει και ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει κάτι για να το σταματήσει.

Αυτή την στιγμή, οι μπουκ στην Αγγλία προσφέρουν τη χαμηλότερη απόδοση για να γίνει ο Ρανιέρι ο επόμενος προπονητής που θα απολυθεί. Για την ώρα πάντως ο ίδιος επιμένει πως μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα, ενώ πλησιάζουν και τα νοκ-άουτ παιχνίδια του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κλαούντιο Ρανιέρι Λέστερ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ