Το παραμύθι της Λέστερ αργοσβήνει – Πρώτο φαβορί για απόλυση ο Ρανιέρι - iefimerida.gr

Το παραμύθι της Λέστερ αργοσβήνει – Πρώτο φαβορί για απόλυση ο Ρανιέρι

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αγγλία συμβαίνουν διαχρονικά τα πιο απίθανα ποδοσφαιρικά γεγονότα. Εκεί μια ομάδα μπορεί από το πουθενά να πάρει τίτλο και ένα μεγάλο όνομα να υποβιβαστεί. Η Λέστερ πλησιάζει να δημιουργήσει μια δική της καινοτομία.

Η ομάδα που πέρυσι τρέλανε τον πλανήτη κατακτώντας το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, παλεύει για να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η Λέστερ όχι μόνο βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη αλλά με την εικόνα της δεν δείχνει και ικανή να ανατρέψει το κλίμα.

Ο Τζέιμι Βάρντι έχει σιγήσει, η άμυνα που πέρυσι τσάκιζε κάθε αντίπαλη επίθεση, δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν σε καμία αναμέτρηση και ο Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος πέρυσι αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής του κόσμου, σήμερα είναι το πρώτο φαβορί για απόλυση.

Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος το καλοκαίρι ανανέωσε με ένα νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, βλέπει την ομάδα του να καταρρέει και ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει κάτι για να το σταματήσει.

Αυτή την στιγμή, οι μπουκ στην Αγγλία προσφέρουν τη χαμηλότερη απόδοση για να γίνει ο Ρανιέρι ο επόμενος προπονητής που θα απολυθεί. Για την ώρα πάντως ο ίδιος επιμένει πως μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα, ενώ πλησιάζουν και τα νοκ-άουτ παιχνίδια του Champions League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κλαούντιο Ρανιέρι Λέστερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ