Η φήμη ότι ο Εμανουέλ Μακρόν είναι γκέι -Τι έχει απαντήσει ο ίδιος [εικόνες] - iefimerida.gr

Η φήμη ότι ο Εμανουέλ Μακρόν είναι γκέι -Τι έχει απαντήσει ο ίδιος [εικόνες]

MAKRON-MPRIZIT
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια υπόγεια φήμη από το 2016 επιμένει ότι ο Εμανουέλ Μακρόν είναι γκέι, παρότι είναι παντρεμένος από το 2007.

Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας και ενώ θεωρείται φαβορί για να εκλεγεί πρόεδρος της Γαλλίας στον δεύτερο γύρο των εκλογών, έναντι της Μαρίν Λεπέν, ο Μακρόν δέχεται χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

Την Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, το θέμα της υποτιθέμενης διπλής ζωής του Εμμανουέλ Μακρόν πήρε νέες διαστάσεις όταν για πρώτη φορά ο βουλευτής του συντηρητικού κόμματος Nicolas Dhuicq έκανε δημόσιο υπαινιγμό.
Μιλώντας στο κρατικό ρωσικό μέσο Sputnik ο βουλευτής δήλωσε:
«Σχετικά με την ιδιωτική ζωή του, αρχίζει να γίνεται γνωστή τώρα που μιλάμε...Ο Μακρόν είναι κάποιος που αποκαλούμε «λατρεμένος» των γαλλικών ΜΜΕ, τα οποία κατέχουν κάποια άτομα, ως γνωστόν. Εξάλλου, ένα από τα στηρίγματά του είναι ο διάσημος επιχειρηματίας Πιέρ Μπερζέ, συνέταιρος και εραστής του Υβ Σαν Λορέν, ο οποίος είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος και υπερασπίζεται τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Υπάρχει ένα πολύ ισχυρό λόμπι των γκέη που στηρίζουν τον Μακρόν. Αυτό τα λέει όλα», δήλωσε.
Αναφερόμενος, επίσης, σε δεσμούς του Εμμανουέλ Μακρόν με αμερικανικές τράπεζες, ο βουλευτής Nicolas Dhuicq δήλωσε ότι «οι λεπτομέρειες για την ιδιωτική ζωή του και για τις σχέσεις του Μακρόν θα δημοσιοποιηθούν», φράση που έμοιαζε μάλλον με απειλή.

Τι έχει δηλώσει ο ίδιος ο Μακρόν

Παντρεμένος εδώ και δέκα χρόνια με την Μπριζίτ Τορνιό, αναγκάστηκε πρόσφατα ο ίδιος να απαντήσει στις φήμες ότι «κρύβει το παιχνίδι του και ότι δεν είναι εκείνος που θέλει να δείχνει».

Ο Εμανουέλ Μακρόν μιλώντας σε εκπομπή του Médiapart, τον Νοέμβριο του 2016, προτίμησε την επίθεση. «Πιστεύω ότι η πολιτική γίνεται με χτυπήματα, δεν είναι πολιτισμένη. Εγώ το αποδέχομαι αυτό, όχι όμως η οικογένειά μου. Οσοι διασκεδάζουν με το να δημιουργούν τέτοιες φήμες με κουράζουν».
«Λέω πολύ απλά σε όσους διασκεδάζουν να μεταφέρουν φήμες ότι κουράζονται. Εγώ, σε κάθε περίπτωση, δεν θα αλλάξω ζωή για χάρη τους. Δεν έχω διπλή ζωή και είμαι πολύ δεμένος με την οικογένειά μου και τη σύζυγό μου», δήλωσε.

Οταν ο Μακρόν ρωτήθηκε «ποιος μπορεί να σπέρνει τέτοιες φήμες», αρνήθηκε να απαντήσει. «Αριστερά και δεξιά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι πίσω από αυτές τις φήμες και συζητούν στα κοσμικά τραπέζια», δήλωσε.

Η φήμη ότι ο Εμανουέλ Μακρόν είναι γκέι -Τι έχει απαντήσει ο ίδιος [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Το περιοδικό L'Express στα τέλη του 2016 έγραψε ένα μεγάλο άρθρο με τίτλο «Η εποχή των βρώμικων υπαινιγμών» και έγραφε:

«Θα κατορθώσει να αντέξει στις επιθέσεις στην προσωπική του ζωή; Ο Εμμανουέλ Μακρόν αποδίδει τις φήμες στον Νικολά Σαρκοζί. Ξέρει ότι προέρχονται από έναν συνεργάτη του πρώην προέδρου. Ο εν λόγω συνεργάτης το αρνήθηκε. Αλλά ο Νικολά Σαρκοζί ο ίδιος δεν είχε κάνει κάποιες πολύ αμφιλεγόμενες δηλώσεις για τον Μακρόν;».

«Είναι κυνικός. Λίγο άντρας, λίγο γυναίκα, είναι η μόδα της στιγμής. Ανδρόγυνο. Αυτό σας αρέσει στον Μακρόν, γιατί σας αρέσουν όσοι δεν σας αναγκάζουν να επιλέξετε» είχε πει ο Σαρκοζί. Μάλιστα, ένας στενός συνεργάτης του πρώην προέδρου, ο τραπεζίτης Philippe Villin, είχε γράψει ένα εμπρηστικό άρθρο στην Le Figaro.

Ανέφερε συγκεκριμένα: «Για μένα, ο Μακρόν είναι ψεύτης και υποκριτής και πουλάει αέρα στον αέρα. Προσπαθεί να αρέσει σε όλο τον κόσμο και οι θέσεις του είναι γενικευμένες παγίδες. Είναι επικίνδυνος για τη δημοκρατία μας. Γι' αυτό τον πολεμώ καθημερινά». Στο άρθρο του μάλιστα ξεψάχνιζε τον Μαρκόν, τη ζωή του, την καριέρα του και κατέληγε: «Τα μίντια τον αποδέχονται, βλακωδώς, ακόμη και τη σκηνοθεσία της ιδιωτικής του ζωής».

Η φήμη ότι ο Εμανουέλ Μακρόν είναι γκέι -Τι έχει απαντήσει ο ίδιος [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Αλλά και η Μπριζίτ Τορνιό, η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν, είναι ενήμερη για τις φήμες που κυκλοφορούν. Οπως εκμυστηρεύτηκε στον Nicolas Prissette, συγγραφέα του βιβλίου «Ο Εμανουέλ Μακρόν βαδίζει προς το προεδρικό μέγαρο», γνωρίζει τις φήμες ότι ο Μακρόν την απατά και είναι γκέι. Πολλές φορές μάλιστα δέχτηκε τηλεφωνήματα που της έλεγαν «ο σύζυγός σας βρίσκεται αυτή τη στιγμή με έναν διαφημιστή». Σύμφωνα με τον συγγραφέα, η Τορνιό αποφάσισε «να μην ασχολείται με αυτές τις προκλήσεις», «να γελάει με τα κουτσομπολιά».

Η φήμη ότι ο Εμανουέλ Μακρόν είναι γκέι -Τι έχει απαντήσει ο ίδιος [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Εδώ κι έναν χρόνο, αυτός ο υπόγειος πόλεμος γίνεται στο γλιστερό πεδίο της πολιτικής και κυκλοφορεί κυρίως στο ίντερνετ.

«Ενα βράδυ, ενώ τρώγαμε με κάποιους φίλους, ο Εμανουέλ μας διηγήθηκε ότι ήταν θύμα μιας βρώμικης φήμης που αφορούσε τον γάμο του, ότι δηλαδή έχει ερωτική σχέση με έναν άντρα», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός François Berléand στο περιοδικό Gala. «Η Μπριζίτ γνωρίζει τα πάντα για μένα, δεν καταλαβαίνω πώς θα μπορούσα να έχω μια παράλληλη ζωή» είχε προσθέσει ο υποψήφιος.

Σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό, αυτή η ιστορία της ομοφυλοφιλίας προκαλεί εκνευρισμό στο ζευγάρι. Η Μπριζίτ Τορνιό μίλησε στον παρουσιαστή Bernard Montiel, ο οποίος την είχε συνοδεύσει σε μια συναυλία του Julien Doré. «Βρίσκει όλες αυτές τις φήμες για τον σύζυγό της λυπηρές. Εγώ της μίλησα για την εμπειρία που έζησα παλιότερα με τη φίλη μου Ιζαμπέλ Αντζανί που έλεγαν δήθεν ότι είναι άρρωστη», δήλωσε ο παρουσιαστής στο Gala.

Η φήμη ότι ο Εμανουέλ Μακρόν είναι γκέι -Τι έχει απαντήσει ο ίδιος [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Οι φήμες για την ιδιωτική ζωή του Μακρόν διακινούνται τώρα αποκλειστικά στο ίντερνετ και προέρχονται από ανώνυμους χρήστες. Ατομα που κινούνται στον ακροδεξιό χώρο διακινούν, μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, όσο ανεβαίνουν τα ποσοστά του Μακρόν για τις προεδρικές εκλογές, το όνομα και τη φωτογραφία του υποτιθέμενου παρτενέρ του υποψηφίου!

Η φήμη ότι ο Εμανουέλ Μακρόν είναι γκέι -Τι έχει απαντήσει ο ίδιος [εικόνες] | iefimerida.gr 4


O Εμανουέλ Μακρόν είναι σήμερα 40 ετών, γιος καθηγητών της επαρχιακής πόλης Αμιέν. Μεγάλωσε με τη γιαγιά του και ακολούθησε το σχολείο Ιησουιτών, ενώ με τις ικανότητές του έφτασε στο ιστορικό λύκειο Henri-IV στο Παρίσι. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Φιλοσοφία, ενώ απέκτησε και πτυχίο από το πανεπιστήμιο των γαλλικών ελίτ ENA.

Η φήμη ότι ο Εμανουέλ Μακρόν είναι γκέι -Τι έχει απαντήσει ο ίδιος [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Εργάστηκε στην τράπεζα Roth­schild σε ηλικία 30 ετών και η άνοδός του υπήρξε τόσο επιτυχής που έγινε συνέταιρος το 2010. Μπήκε στην κυβέρνηση μέσω του Φρανσουά Ολάντ το 2007 και το 2014 έγινε υπουργός Οικονομίας, θέση από την οποία παραιτήθηκε για να είναι υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας.
Το 2007 ο Εμανουέλ Μακρόν παντρεύτηκε την πρώην καθηγήτριά του των γαλλικών, την Μπριζίτ Τορνιό, 20 χρόνια μεγαλύτερή του. Η σύζυγός του έχει τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο καθώς και έξι εγγόνια, ενώ ο ίδιος δεν έχει παιδιά μαζί της.

Η φήμη ότι ο Εμανουέλ Μακρόν είναι γκέι -Τι έχει απαντήσει ο ίδιος [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εμανουέλ Μακρόν γκέη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ