Κίνα: Τρίχρονη πέφτει στο κενό μεταξύ αποβάθρας και τρένου -Σώθηκε τελευταία στιγμή [βίντεο] - iefimerida.gr

Κίνα: Τρίχρονη πέφτει στο κενό μεταξύ αποβάθρας και τρένου -Σώθηκε τελευταία στιγμή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από του Χάρου τα δόντια γλίτωσε ένα μικρό κορίτσι στην Κίνα, το οποίο έπεσε στο κενό μεταξύ αποβάθρας και συρμού σε πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό.

Το τρίχρονο κοριτσάκι περπατούσε σε μια αποβάθρα του σταθμού Σινίνγκ της επαρχίας Κινγκχάι συνοδευόμενο από τη μητέρα της, όταν διέφυγε προς στιγμήν της προσοχής της και γλίστρησε στο διάκενο, όπως μεταδίδει το CCTV News.

Μόλις λίγες στιγμές νωρίτερα είχε φθάσει στο σημείο ένα τρένο για να παραλάβει ταξιδιώτες κι ετοιμαζόταν να αναχωρήσει, όπως διακρίνεται στο βίντεο.

Όταν η μικρή παγιδεύτηκε κάτω απ’ το τρένο, η μητέρα της προσπάθησε απεγνωσμένα να την απεγκλωβίσει, ενώ έτρεξαν να τη βοηθήσουν κι άλλοι ταξιδιώτες. Ένας φύλακας ασφαλείας κι άλλοι επιβάτες διακρίνονται να προσπαθούν να ειδοποιήσουν τον μηχανοδηγό να μην μετακινήσει τον συρμό.

Επιτέλους θα καταφέρουν να ανασύρουν τη μικρή και θα την παραδώσουν στην αγκαλιά της αναστατωμένης μητέρας.

«Ευτυχώς την εντόπισαν αμέσως, ειδάλλως το αποτέλεσμα θα ήταν τραγικό», δήλωσε ο Γιν Σανγκάι, υπεύθυνος ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού.

Βίντεο: CCTV+

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ