Θεοχαρόπουλος: Σόιμπλε και Τσίπρας οδηγούν τη χώρα σε αδιέξοδο

ΠΑΣΟΚ , ΔΗΜΑΡ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι θα μπορούσαν να στηρίξουν μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με πρόσωπα όχι κατ´ ανάγκη στελέχη τους αλλά ευρείας αποδοχής που θα βγάλουν τη χώρα από το σημερινό αδιέξοδο.

Αυτό επεσήμανε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης για το ότι δεν ολοκληρώνεται η διαπραγμάτευση και αυτό έχει ως αποτέλεσμα συνεχώς και νέα μέτρα. Σοιμπλε και Τσίπρας οδηγούν τη χώρα σε αδιέξοδο , χρειάζεται μια νέα πολιτική, όσο δεν κλείνει η διαπραγμάτευση η χώρα δεν θα έχει χρήματα σε λίγο. Γι αυτό και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ζήτησε κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης όπως είπε με πρόσωπα ευρείας αποδοχής με άλλον πρωθυπουργό εκτός του κ. Τσίπρα που ευθύνεται για τα σημερινά αδιέξοδα με πρόσωπα τεχνοκράτες ή πολιτικούς. Αυτό θα μπορούσε να γίνει είτε σε μια συμφωνία εθνικής συνεννόησης τώρα, είτε θα το επιβάλει ο ελληνικός λαός μέσα από τις εκλογές.

Διερωτήθηκε ακόμη ο κ. Θεοχαρόπουλος για το αν η χώρα πηγαίνει μπροστά ή αντιμετωπίζονται μεγάλα προβλήματα από τον διχαστικό τεχνικό δίπολο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για το αν πήγε ο πρωθυπουργός στο Παρίσι με το αεροσκάφος ή για τα φορολογικά θέματα του κ. Μητσοτάκη. Ετσι θα συζητάμε για τη χώρα με αυτούς τους όρους ;
Τέλος ο κ. Θεοχαρόπουλος εμφανίστηκε ανήσυχος από την έως τώρα πολιτική του Αμερικανού προέδρου Ντ. Τραμπ ενώ χαρακτήρισε ελπιδοφόρο το γεγονός πως ο κ. Σουλτς έχει την προτίμηση όπως φαίνεται των Γερμανών ψηφοφόρων σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις έναντι της κ. Μερκελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος ΔΗΜΑΡ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ