Η Ζιζέλ τρελάθηκε με τη νίκη του άντρα της στο Super Βowl -Ο ξέφρενος πανηγυρισμός της [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ζιζέλ τρελάθηκε με τη νίκη του άντρα της στο Super Βowl -Ο ξέφρενος πανηγυρισμός της [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχει δει τον άντρα της να παίζει φουτμπολ σε δεκάδες αγώνες, αλλά δεν την έχουμε δει ξανά να πανηγυρίζει τόσο ξέφρενα.

Η Ζιζέλ είναι η μεγαλύτερη οπαδός του άντρας της και το απέδειξε χτες στον τελικό του αμερικάνικου φούτμπολ, όταν η ομάδα του συζύγου της Τομ Μπρέιντι, Πάτριοτς, έκανε την μεγάλη ανατροπή και επικράτησε από τους Φάλκονς (34-28) και εκείνη πανηγύρισε σαν να μην υπάρχει αύριο.

Η Ζιζέλ τρελάθηκε με τη νίκη του άντρα της στο Super Βowl -Ο ξέφρενος πανηγυρισμός της [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η κάμερα, λοιπόν, την έδειξε να χοροπηδάει και να φωνάζει, βγάζοντας βίντεο με το κινητό της.

Το σούπερμοντελ, μάλιστα, κατέβηκε στο τέλος του αγώνα στο γήπεδο και φίλησε τον άντρα της, ο οποίος έκλαιγε σαν μικρό παιδί εξαιτίας της τεράστιας νίκης της ομάδας του.

COMEMORA GISELE #SuperBowlnaESPNGISELE #SuperBowlnaESPN pic.twitter.com/fFuEUZvOE9

Η Ζιζέλ τρελάθηκε με τη νίκη του άντρα της στο Super Βowl -Ο ξέφρενος πανηγυρισμός της [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Πάντως το μοντέλο, ανέβασε φωτογραφίες και στα social media με τον άντρα και την κόρη τους, δείχνοντας πόσο πολύ υποστηρίζει το άθλημα και τον... σύζυγό της.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gisele Bündchen (@gisele) στις Ιαν 22, 2017, 8:19μμ PST

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gisele Bündchen (@gisele) στις Φεβ 5, 2017, 6:03πμ PST

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gisele Bündchen (@gisele) στις Φεβ 5, 2017, 12:00μμ PST

Φωτογραφίες: ASSOCIATED PRESS, Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζιζέλ σούπερμπολ πανηγυρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ