Nέος έρωτας στη ζωή του Νάιτζελ Φάρατζ -Νεαρή Γαλλίδα πολιτικός [εικόνες] - iefimerida.gr

Nέος έρωτας στη ζωή του Νάιτζελ Φάρατζ -Νεαρή Γαλλίδα πολιτικός [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέος έρωτας φαίνεται πως έχει συνεπάρει τον Νάιτζελ Φάρατζ, τον Bρετανό πολιτικό που ηγήθηκε του κινήματος υπέρ του Brexit.

Ο λόγος για την 37χρονη -επίσης πολιτικό στην ιδιότητα - Γαλλίδα Laure Ferrari.

Nέος έρωτας στη ζωή του Νάιτζελ Φάρατζ -Νεαρή Γαλλίδα πολιτικός [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι δυό τους φαίνεται πως είχαν ένα έντονο Σαββατοκύριακο, όπως αποκαλύπτει η Sun, σε σπίτι που έχει μετατραπεί στην ερωτική τους φωλιά, στο Δυτικό Λονδίνο.

Nέος έρωτας στη ζωή του Νάιτζελ Φάρατζ -Νεαρή Γαλλίδα πολιτικός [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Laure Ferrari, πέτρα του σκανδάλου για την οικογένεια Φάρατζ, μετακόμισε σε μια αριστοκρατική περιοχή του Δυτικού Λονδίνου πρόσφατα και φαίνεται πως το φλέρτ με το Νάιτζελ Φάρατζ έγινε την εποχή που εκείνος αγωνιζόταν για να βγάλει την Βρετανία από την Ευρώπη.

Nέος έρωτας στη ζωή του Νάιτζελ Φάρατζ -Νεαρή Γαλλίδα πολιτικός [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Nέος έρωτας στη ζωή του Νάιτζελ Φάρατζ -Νεαρή Γαλλίδα πολιτικός [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Το γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει την είδηση είναι ότι νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, η επίσημη γυναίκα του ισχυρού άνδρα του στρατοπέδου υπέρ του Brexit, Κίρστεν Φάρατζ, εθεάθη να εξέρχεται της οικίας όπου που διέμενε το ζευγάρι μέχρι σήμερα, μαζί με τις δύο κόρες τους, χωρίς να φοράει την βέρα της στο χέρι, που μέχρι τώρα δεν είχε αποχωριστεί.

Nέος έρωτας στη ζωή του Νάιτζελ Φάρατζ -Νεαρή Γαλλίδα πολιτικός [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Προφανώς γνωρίζει ότι ο συζυγός της πλέον μοιράζεται το μαξιλάρι του με άλλη γυναίκα.

Nέος έρωτας στη ζωή του Νάιτζελ Φάρατζ -Νεαρή Γαλλίδα πολιτικός [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Η ίδια όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το πού βρίσκεται ο σύζυγος της αλλά και για τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, αρκέστηκε να πει ότι δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα. Αμέσως μετά, μπήκε στο αυτοκίνητό της και έφυγε.

Nέος έρωτας στη ζωή του Νάιτζελ Φάρατζ -Νεαρή Γαλλίδα πολιτικός [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Δέκα λεπτά αργότερα, αφότου είχε αποχωρήσει η σύζυγός του, ο πρώην ηγέτης του UKIP, Νάιτελ Φάρατζ, έφτασε στο σπίτι του στο Westerham του Kent.

Επίσης δεν φορούσε βέρα στο χέρι του, αν και δεν το συνήθιζε.

Nέος έρωτας στη ζωή του Νάιτζελ Φάρατζ -Νεαρή Γαλλίδα πολιτικός [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Οι ρεπόρτερς τον πολιόρκησαν με καταιγισμό ερωτήσεων, όμως ο Φάρατζ αρκέστηκε να δηλώσει: «Ο,τι είναι να πω, το έχω πει», χωρίς να προτίθεται να πει κάτι περαιτέρω για τα θέματα που αφορούν την προσωπική του ζωή. Ενώ, όταν επέμειναν στην ερώτηση για το αν έχει κοιμηθεί μαζί της εκείνος αντέδρασε δείχνοντας την έντονη ενόχλησή του: «Δεν απαντώ σε γελοία ερωτήματα. Είναι μια σχέση εργασίας, αλλά εσείς μπορείτε να το πάρετε όπως θέλετε».

H Γαλλίδα πολιτικός ηγείται σήμερα ενός think-tank που ερευνά μεταξύ άλλων τις εκλογικές χρηματοδοτήσεις που είχε λάβει ενόψει του δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι στην ΕΕ και το κόμμα στο οποίο ήταν επικεφαλής ο Φάρατζ, ο οποίος την γοήτευσε ως φαίνεται από την ρητορική του δεινότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φάρατζ ΓΑΛΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ έρωτας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ