Το πανάκριβο sport outfit που φόρεσε η δούκισσα Κέιτ για να τρέξει [εικόνα]

Αφησαν για λίγο στην άκρη το πρωτόκολλο τα μέλη της Βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας και κατέβηκαν για μια αναμέτρηση στο στίβο, φυσικά πάντα για καλό σκοπό!

Η Κέιτ Μίντλετον και οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι φόρεσαν τα αθλητικά τους και χάρισαν μια γρήγορη κούρσα ταχύτητας στους θεατές που είχαν την δυνατότητα να τους απολαύσουν στο Ολυμπιακό Πάρκο της πόλης, στα πλαίσια του Heads Together ενός προγράμματος που αφορά την ψυχική υγεία.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ έχοντας πιασμένα κότσο, κατάλληλα για την περίσταση τα μαλλιά της, έλαμπε φορώντας ένα κατακόκκινο εφαρμοστό μπουφάν. Παράλληλα, επέλεξε να φορέσει ένα τζιν και για αθλητικά παπούτσια επέλεξε ένα ζευγάρι New Balance.

Επομένως, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η δημιουργία που επέλεξε για να συνδυάσει το ντύσιμο και το υπέρκομψο, ιδιαίτερα ανθεκτικό στο ψύχος μπουφάν της που κοστίζει 280 λίρες Αγγλίες και ειδικοί επισημαίνουν πως είναι ότι πρέπει για κάποιον που θέλει να απολαύσει το σκι του, χωρίς να τον διαπερνά το κρύο.

Το σακάκι είναι της σειράς Perfect Moment και είναι σχεδιασμένο από τον Thierry Donard, ο οποίος είναι και επαγγελματίας σκιέρ, ο οποίος ήθελε να φτιάξει ένα κομμάτι, δηλαδή αυτό που επέλεξε η δούκισσα, το οποίο να συνδυάζει τόσο την δυνατότητα να είναι ανθεκτικό στο ψύχος αλλά ταυτόχρονα να είναι ιδιαίτερα άνετο και κομψό!

Οπως οι εικόνες μαρτυρούν, στην Κέιτ ταιριάζει απόλυτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δούκισσα Κέιτ Κέμπριτζ αγώνας δρόμου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ