Έσπασε το σκοινί του bungee, έπεσε μέσα στους κροκόδειλους και έζησε![βίντεο] - iefimerida.gr

Έσπασε το σκοινί του bungee, έπεσε μέσα στους κροκόδειλους και έζησε![βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτη τύχη είχε μια γυναίκα, η οποία έκανε bungee jumping πάνω από τον ποταμό Ζαμβέζη, όταν έσπασε το σκοινί, έπεσε από ύψος 111 μέτρων μέσα στα γεμάτα κροκόδειλους νερά και κατάφερε να βγει ζωντανή, έχοντας μόνο μερικές εκδορές.

Η 22χρονη Αυστραλέζα Έριν Λάνγκγουορθι, αποφάσισε να ξεκινήσει τολμηρά το νέο έτος και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ανέβηκε στη γέφυρα που βρίσκεται πάνω από τους καταρράκτες της Βικτώρια, στα σύνορα της Ζάμπια με τη Ζιμπάμπουε για να κάνει το άλμα.

Στην πρώτη ταλάντωση, το σκοινί έσπασε, με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό με δύναμη και να αναγκαστεί να κολυμπήσει ανάμεσα στους κροκόδειλους, με τα πόδια της δεμένα. «Ήπια πολύ νερό και φοβήθηκα ότι δεν θα τα κατάφερνα. Ζω από θαύμα", δήλωσε η 22χρονη στο αυτραλιανό δίκτυο Channel 9.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ