Νέο «χτύπημα» Τραμπ: Επίθεση στον δικαστή του Σιάτλ - «Θα ανατραπεί η γελοία απόφαση του»

Ο Ντόναλντ Τραμπ περνά στην αντεπίθεση μετά την απόφαση δικαστηρίου του Σιάτλ, με την οποία «παγώνει» το διάταγμα του Προέδρου των ΗΠΑ για τη μετανάστευση.

Ο ομοσπονδιακός δικαστής του Σιάτλ μπλόκαρε προσωρινά την Παρασκευή, το αντιμεταναστευτικό διάταγμα του Προέδρου των ΗΠΑ που έχει στόχο επτά χώρες με κυρίως μουσουλμανικό πληθυσμό, όμως ο Λευκός Οίκος υποσχέθηκε αμέσως ότι θα απαντήσει. Η προσωρινή δικαστική εντολή του δικαστή Τζέιμς Ρόμπαρτ ισχύει για ολόκληρη την αμερικανική επικράτεια μέχρι να εξεταστεί η προσφυγή που κατέθεσε τη Δευτέρα ο υπουργός Δικαιοσύνης της Πολιτείας της Ουάσινγκτον Μπομπ Φέργκιουσον.

Ο Τραμπ «χτύπησε» το πρωί του Σαββάτου με απειλές και ειρωνίες προς τον δικαστή του Σιάτλ αναφέροντας στον λογαριασμό του στο Twitter: «Η άποψη αυτού του αποκαλούμενου δικαστή, η οποία ουσιαστικά αφαιρεί την επιβολή του νόμου από τη χώρα μας, είναι γελοία και θα ανατραπεί».

The opinion of this so-called judge, which essentially takes law-enforcement away from our country, is ridiculous and will be overturned!


Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συμπλήρωσε τονίζοντας ακόμα πως όταν μια χώρα δεν μπορεί να αποφασίζει «ποιος θα μπαίνει και ποιος θα βγαίνει», τότε αυτό είναι «μεγάλο πρόβλημα».

Αναλυτικά ο πρόεδρος Τραμπ έγραψε: «Οταν μια χώρα δεν είναι πλέον ικανή να αποφασίζει ποιος μπορεί και ποιος δεν μπορεί να μπει και να βγει, ειδικά για λόγους ασφάλειας - μεγάλο πρόβλημα! Είναι ενδιαφέρον πως συγκεκριμένες χώρες της Μέσης Ανατολής συμφωνούν με την απαγόρευση. Γνωρίζουν ότι εάν μπουν συγκεκριμένοι άνθρωποι, τότε είναι θάνατος και καταστροφή. Η απόφαση του αποκαλούμενου δικαστή, που ουσιαστικά αφαιρεί τη δύναμη του νόμου σε αυτή τη χώρα, είναι γελοία και θα ανατραπεί»!

When a country is no longer able to say who can, and who cannot , come in & out, especially for reasons of safety &.security - big trouble!

Interesting that certain Middle-Eastern countries agree with the ban. They know if certain people are allowed in it's death & destruction!

Την ίδια ώρα πάντως, αεροπορικές εταιρίες όπως η Qatar Airways και η Air France ανακοίνωσαν πως θα επιτρέπουν πλέον στους πολίτες αυτούς να ταξιδεύουν κανονικά στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ δικαστής Σιάτλ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ