Σοβαρή υποψηφιότητα του Μπακού για τον τελικό του Champions League - iefimerida.gr

Σοβαρή υποψηφιότητα του Μπακού για τον τελικό του Champions League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρή υποψηφιότητα για τον τελικό του Champions League το 2019 θέτει το Μπακού, με την χώρα του Αζερμπαϊτζάν να παρουσιάζει σύντομα τον φάκελό της για τη διεξαγωγή του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος που θα έχει δει ποτέ ο τόπος.

Μπακού ή Μαδρίτη. Αυτό είναι το ερώτημα που τίθεται γύρω από τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του Champions League το 2019.

Το Αζερμπαϊτζάν εγκαινίασε το 2015 το Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού, χωρητικότητας σχεδόν 70.000 θεατών και φιλοξένησε λίγους μήνες μετά τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

Στο πρώτο παιχνίδι ποδοσφαίρου που φιλοξένησε ανάμεσα στο Αζερμπαϊτζάν και την Ιταλία, υπήρξε ικανοποιητική προσέλευση θεατών αφού κόπηκαν 48.000 εισιτήρια και τώρα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ευελπιστεί πως το Μπακού θα μπει στη λίστα με τις υπόλοιπες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις που έχουν φιλοξενήσει τον σπουδαίο τελικό.

Πάντως δυναμικό μπάσιμο για τη διεκδίκηση του τελικού θα κάνει και η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να φιλοξενήσει τον event στο νέο της γήπεδο «Estadio Metropolitano».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League Αζερμπαϊτζάν Μπακού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ