Εξαπάτησαν ζευγάρι ηλικιωμένων: «Θέλουμε 1.800 ευρώ για να πάρει ο γιος σας τριπλάσια επιστροφή φόρου» - iefimerida.gr

Εξαπάτησαν ζευγάρι ηλικιωμένων: «Θέλουμε 1.800 ευρώ για να πάρει ο γιος σας τριπλάσια επιστροφή φόρου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πρέπει να δώσετε 1.800 ευρώ προκειμένου ο γιος σας να πάρει την τριπλάσια επιστροφή φόρου» είπε το ζευγάρι των απατεώνων που προσέγγισε δύο ηλικιωμένους παρουσιαζόμενοι ως φίλοι του γιου τους.

Οι δράστες, που επέβαιναν σε ένα λευκό αυτοκίνητο, κινούνταν στην οδό Ήρας στην Γλυφάδα όταν πλησίασαν έναν 89χρονο, ισχυριζόμενοι ότι γνωρίζουν το παιδί του. Προφασίστηκαν ότι χρειάζονται το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ προκειμένου ο γιος του να πάρει επιστροφή από την εφορία. Έτσι τον έπεισαν να τους οδηγήσει στο σπίτι του. Εκεί η 79χρονη σύζυγός του, έδωσε τα χρήματα στον «φίλο», ωστόσο η γυναίκα χωρίς να γίνει αντιληπτή κατάφερε να εντοπίσει και να αρπάξει… 60.000 ευρώ και κοσμήματα άγνωστης αξίας. Το «φιλικό» ζευγάρι έφυγε σαν να μην συνέβη τίποτα, υποσχόμενο ότι θα έχουν επικοινωνία για την πορεία της υπόθεσής τους. Η απάτη έγινε αντιληπτή όταν οι ηλικιωμένοι ήρθαν σε επαφή με τον γιο τους.

Την ίδια ώρα δύο άγνωστοι, με το πρόσχημα εκτέλεσης εργασιών σε πολυκατοικία της οδού Αϊδινίου στη Ν. Σμύρνη, μπήκαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στο εσωτερικό του οποίου βρισκόταν ένας 85χρονος άνδρας και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί άρπαξαν 10.000 ευρώ μέσα από μία ντουλάπα και εξαφανίστηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απάτη ηλικιωμένο ζευγάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ