Τι συμβαίνει με τον Τσακαλώτο – Δύο φορές τον κάλεσε ο Τσίπρας στο γραφείο του - iefimerida.gr

Τι συμβαίνει με τον Τσακαλώτο – Δύο φορές τον κάλεσε ο Τσίπρας στο γραφείο του

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ένταση ανάμεσα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Νίκο Βούτση το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή, ανέλαβε δράση ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, λίγα λεπτά μετά τον έντονο διάλογο του προέδρου της Βουλής με τον ΥΠΟΙΚ κάλεσε τον Τσακαλώτο στο γραφείο του στο ισόγειο. Ο Τσίπρας είχε εμφανή διάθεση να πέσουν οι τόνοι, με τον Υπουργό Οικονομικών να επιμένει ότι ο πρόεδρος της Βουλής έπρεπε να του δώσει τον λόγο αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε 8 φορές στο πρόσωπο του.

Μάλιστα, Τσίπρας και Τσακαλώτος τα είπαν και σήμερα στην σύσκεψη για την αξιολόγηση που έγινε στο Μαξίμου.

Οπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, κορυφαίος υπουργός τόνιζε ότι ο Τσακαλώτος είναι πρεσαρισμένος από την πορεία των διαπραγματεύσεων και θεωρεί ότι το Μαξίμου δεν κατανοεί το φορτίο που έχει το υπουργείο του, την στιγμή που αποτελεί και άτυπο επικεφαλής των «53 του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας Τσακαλώτος Βουλή συνάντηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ