Καλόγρια υποστηρίζει ότι η Παναγία έκανε σεξ με τον Ιωσήφ [βίντεο] - iefimerida.gr

Καλόγρια υποστηρίζει ότι η Παναγία έκανε σεξ με τον Ιωσήφ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια καθολική καλόγρια τόλμησε να αγγίξει ένα θέμα ταμπού για τα εκκλησιαστικά δεδομένα. Υποστήριξε ότι η Παναγία δεν ήταν Παρθένα αλλά έκανε σεξ με τον Ιωσήφ.

Και, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε σάλο.

Η αδελφή Lucia Caram βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή της Ισπανίας το Σαββατοκύριακο και είπε: «Πιστεύω ότι η Μαρία ήταν ερωτευμένη με τον Ιωσήφ και ότι ήταν ένα κανονικό ζευγάρι, και το φυσιολογικό είναι να κάνουν σεξ. Εχουμε κολλήσει με τους κανόνες που έχουμε εφεύρει, χάνοντας το αληθινό μήνυμα».

Αμέσως ένα επίσκοπος εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση: «Η πίστη ότι η Μαρία παρέμεινε παρθένος αποτελεί μέρος της πίστης της Εκκλησίας από το ξεκίνημά της κι αυτή είναι η αλήθεια της πίστης. Τέτοιες δηλώσεις δεν είναι σύμφωνες με την πίστη της Εκκλησίας», τόνισε ο επίσκοπος.

Η εν λόγω καλόγρια πάντως έχει πάνω από 180.000 οπαδούς στο Twitter, ενώ παράλληλα είναι θερμή υποστηρίκτρια της καταλανικής ανεξαρτησίας. Επίσης, πολλές φορές έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε τηλεοπτικά προγράμματα μαγειρικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ