Τσακαλώτος: Δεν αρνήθηκα να δω Σόιμπλε-Τόμσεν, αλλά δεν είχα πρόσκληση - iefimerida.gr

Τσακαλώτος: Δεν αρνήθηκα να δω Σόιμπλε-Τόμσεν, αλλά δεν είχα πρόσκληση

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεργάτες του Ευκλείδη Τσακαλώτου, διέψευσαν τα σενάρια ότι αρνήθηκε πρόσκληση να παραβρεθεί σε συνάντηση Σόιμπλε-Τόμσεν στο Βερολίνο.

Μάλιστα ο ίδιος ο ΥΠΟΙΚ φέρεται να είπε σε συνεργάτες του: «Ποιος σας είπε ότι αρνήθηκα να δω Σόιμπλε και Τόμσεν; Δεν υπάρχει ούτε ίχνος αλήθειας σε αυτό. Δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να έχω πρόσκληση. Εδώ διαβάζω ότι σήμερα ήμουν Βερολίνο».

Νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών είχε προσκληθεί στη συνάντηση και απέρριψε την πρόσκληση. Ωστόσο, το γερμανικό ΥΠΟΙΚ που κατακλύστηκε από ερωτήσεις ΜΜΕ, εξέδωσε ανακοίνωση, διαψεύδοντας την πληροφορία:

«Δεν υπάρχει σήμερα συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών. Ούτε είχε προγραμματιστεί κάτι τέτοιο. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας βρίσκεται σε συστηματική ανταλλαγή με το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών και το ΔΝΤ» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πάντως ο Σόιμπλε και ο διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, είναι προφανές ότι θα συζητήσουν και το ελληνικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ