Δίπλα στην άτυχη Μυρτώ της Πάρου η ομάδα του ΠΑΟΚ [εικόνα] - iefimerida.gr

Δίπλα στην άτυχη Μυρτώ της Πάρου η ομάδα του ΠΑΟΚ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτι παραπάνω από τέσσερα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που η ζωή ενός 16χρονου τότε κοριτσιού άλλαξε ριζικά. Η Μυρτώ, η οποία κακοποιήθηκε από 19χρονο Πακιστανό στην «Χρυσή Ακτή» της Πάρου και έκτοτε παλεύει για την αποκατάσταση της υγείας της, επισκέφθηκε την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς, πριν την αναμέτρηση με την Λάρισα, είχαν την ευκαιρία να δώσουν λίγη χαρά στην Μυρτώ, η οποία συνεχίζει την αποθεραπεία της στο κέντρο αποκατάστασης ANIMUS στην πόλη της Λάρισας.

«Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δίπλα στην Μυρτώ και στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά της μέσω του κοινωνικού προγράμματος PAOK Action. Η Μυρτώ και η οικογένειά της, επισκέφτηκαν την αποστολή της ομάδας λίγο πριν τον αγώνα με τη Λάρισα προκειμένου η 19χρονη νικήτρια ζωής να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες του ΠΑΟΚ» ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα της ΠΑΕ στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μυρτώ ΠΑΟΚ επίσκεψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ