Πλησίασε στον τελικό η Μπαρτσελόνα, 1-2 μέσα στην Μαδρίτη την Ατλέτικο [βίντεο] - iefimerida.gr

Πλησίασε στον τελικό η Μπαρτσελόνα, 1-2 μέσα στην Μαδρίτη την Ατλέτικο [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο εκπληκτικά γκολ από Λουίς Σουάρες και Μέσι βοήθησαν την Μπαρτσελόνα να αλώσει το «Βιθέντε Καλντερόν» με 1-2 και να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Οι «ροχιμπλάνκος» δεν ήταν χειρότεροι από την Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημιτελικό του ισπανικού κυπέλλου. Το πάλεψαν στα ίσα με δημιουργικό μάλιστα ποδόσφαιρο κι όχι ταμπούρι. Ωστόσο, ο Λουίς Σουάρες και ο Λιονέλ Μέσι το είχαν πάρει προσωπικά.

Η Μπαρτσελόνα άλωσε το «Βιθέντε Καλντερόν» (1-2) κι αυτό οφείλεται στην τεράστια κλάση των δύο μεγάλων της σταρ. Στο πρώτο γκολ (7’, 0-1) ο Λουίς Σουάρες πήρε την μπάλα πίσω από την σέντρα, πάσαρε στον… εαυτό του και με ένα απίθανο πλασέ στην κίνηση πέτυχε ένα φοβερό γκολ, ενώ στο δεύτερο, ο Λιονέλ Μέσι με ένα ασύλληπτο κεραυνό έκανε το «Βιθέντε Καλντερόν» να βγάλει ένα επιφώνημα θαυμασμού (33’, 0-2).

Οι «ροχιμπλάνκος» έκαναν ένα αληθινά υπέροχο δεύτερο ημίχρονο και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Γκριεζμάν (59’, 1-2).

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

هدف سواريز بكامل الاعادات pic.twitter.com/v40tFENudb

قووووووووووول الأسطورة pic.twitter.com/7GNcLI9XvK

Gol #Griezmann #Atletico Madrid vs #Barcelona Copa del Rey 2017 pic.twitter.com/YmMArF0D7N

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ